Μια συνάντηση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν είναι πιθανό να πραγματοποιηθείστην Τουρκία στις 6 Φεβρουαρίου, δήλωσε στο AFP την Τρίτη Άραβας αξιωματούχος, αφού η Τεχεράνη ζήτησε επανέναρξη των συνομιλιών για τα πυρηνικά και η Ουάσινγκτον προειδοποίησε για συνέπειες εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία.
«Η πιθανή συνάντηση δρομολογείται με παρεμβάσεις της Αιγύπτου, του Κατάρ, της Τουρκίας και του Ομάν», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Την ίδια ώρα, αμερικανικές στρατιωτικές πηγές υποστηρίζουν ότι το αμερικανικόαεροπλανοφόρο Abraham Lincoln που εστάλη στον Περσικό ως επικεφαλής ετοιμοπόλεμης αρμάδας, έχει εισέλθει σε «Λειτουργία Φάντασμα» και η ομάδα κρούσης επιχειρεί με απενεργοποιημένους αναμεταδότες και απόλυτη σιγή ασυρμάτου, «πλήρως προετοιμασμένη να εκτελέσει οποιαδήποτε εντολή του Προέδρου Τραμπ».
🚨 BREAKING: The USS Abraham Lincoln has entered “Ghost Mode” 🇺🇸
— WAR (@warsurv) February 2, 2026
The carrier strike group is operating in an aggressive formation with transponders off and total radio silence.
Fully prepared to execute any order from President Trump, with surprise on their side. 🤫⚓️ pic.twitter.com/EudH6voOs8
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος