Ρωσία: Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε διυλιστήριο στην περιφέρεια του Γιαροσλάβλ

Πυροσβέστες στη Ρωσία έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε μεγάλο διυλιστήριο πετρελαίου στην περιφέρεια του Γιαροσλάβλ, βορειοανατολικά της Μόσχας, ανακοινώθηκε σήμερα από τις τοπικές υπηρεσίες άμεσης δράσης.

Η πυρκαγιά στο διυλιστήριο αυτό, ένα από τα μεγαλύτερα της Ρωσίας, είχε ξεσπάσει νωρίτερα σήμερα, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Μιχαήλ Γεβράγεφ.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η πυρκαγιά δεν ξέσπασε ως αποτέλεσμα επίθεσης ουκρανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους, μολονότι το Κίεβο στοχοθετεί συστηματικά διυλιστήρια προσπαθώντας να προκαλέσει προβλήματα στις προμήθειες καυσίμων και να στερήσει έσοδα από τη Μόσχα.

«Κάτοικοι ανησύχησαν ότι μπορεί να πρόκειται για το αποτέλεσμα εχθρικής επίθεσης με μη επανδρωμένο αεροσκάφος», έγραψε ο Γεβράγεφ στο Telegram.

«Όμως αυτό που συνέβη δεν έχει καμιά σχέση μ’ αυτό… Η πυρκαγιά είναι τεχνολογικής φύσης», πρόσθεσε χωρίς να επεκταθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος