Roland Garos: Αποθεωτικές οι αναρτήσεις για τον Στ. Τσιτσιπά

«Ελλάδα -Ιστορία» , «Μπράβο», «Ελληνική κορυφή», ήταν οι ετικέτες στις πρώτες τρεις αναρτήσεις από τον επίσημο λογαρισμό του Roland Garos στο Twitter, που επίσης αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά  ο οποίος κατάφερε για πρώτη φορά να εξασφαλίσει εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης .

«Είναι η στιγμή σου @steftsitsipas», πρόστέθηκε σε άλλη ανάρτηση με την οποία το Roland Garos προτρέπει τον Στέφανο να απολαύσει την μεγάλη του στιγμή. (soak it in)

Στο βίντεο προβάλλονται εικόνες από την αποθέωση που επεφύλαξαν οι θεατές στον Έλληνα αθλητή. Χωρίς να κρύβει τα δάκρυα του, ο κορυφαίος Έλληνας αφηγείται πως  η ταπεινή του καταγωγή δεν εμπόδισε το μεγάλο του όνειρο.

«Το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στην μεγάλη σκηνή του «Γαλλικού Οπεν» μία μέρα, ποτέ δεν πίστευα πως….» ακούγεται να λέει από τα μεγάφωνα σε όλο το γήπεδο και οι θεατές χειροκροτούν και επευφημούν.

Τα βίντεο από τα κρίσιμα σημεία του αγώνα, και τελικά του θριάμβου ακολουθούν σε άλλη ανάρτηση. Το μόνο που αφήνει αναπάντητο για την ώρα το Roland Garos είναι το μήνυμα που άφησε ο Στέφανος με μαρκαδόρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος