«Ρεζέρβα»: Δέκα αποκαλύψεις του Πρίγκιπα Χάρι για τον ίδιο και τη βασιλική οικογένεια

Array

Πριν ακόμα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, ένα μεγάλο μέρος των εκμυστηρεύσεων που υπάρχουν μέσω αυτής είχαν διαρρεύσει. Σήμερα κυκλοφόρησε και επιβεβαιώθηκαν οι ιστορίες που μέχρι πρότινος πλανιόταν ως φήμες. Μάθαμε για αμέτρητους οικογενειακούς καβγάδες, τις ασθένειες από τις οποίες υποφέρει ο Βασιλιάς Κάρολος, αλλά και το ότι εξακολουθεί να κουβαλά μαζί του το αγαπημένο του αρκουδάκι.

Τι έχουμε μάθει από όσα αναφέρει ο παραπονεμένος Πρίγκιπας μέσα σε 416 σελίδες;

Σεξ και ουσίες

Ο Πρίγκιπας Χάρι σε ηλικία 17 ετών έκανε πρώτη φορά σεξ σε ένα χωράφι πίσω από μια Παμπ με μια μεγαλύτερη γυναίκα κατά 20 χρόνια περίπου που τον αντιμετώπισε ως επιβήτορα, κάτι που ο ίδιος βρήκε ταπεινωτικό, ενώ τώρα μετανιώνει που έκανε σεξ σε δημόσιο χώρο.

Στην ίδια ηλικία δοκίμασε κοκαΐνη για πρώτη φορά, ενώ πριν έκανε συχνά μαριχουάνα, συνδυάζοντας πολλές φορές το ποτό με τα ναρκωτικά.

Φήμες που πληγώνουν

Ο πατέρας του έκανε πολύ συχνά πλάκα για το αν είναι πραγματικός του γιος. Όλα αυτά την περίοδο που οι φήμες ότι ο Χάρι είναι γιος του αξιωματικού Τζέιμς Χιούιτ, εραστή για ένα διάστημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Ξέρουμε όλοι ότι ήμουν γιος του πατέρα μου. Ο αξιωματικός γνωρίστηκε με τη μητέρα μου αφού εγώ είχα γεννηθεί, οπότε αυτές οι φήμες δεν με επηρέασαν στο ελάχιστο», γράφει ο Χάρι.

Τι έκανε στον πόλεμο ο Χάρι

Στην αυτοβιογραφία του αναφέρει ότι έχει πολεμήσει δύο φορές στο Αφγανιστάν στα 10 χρόνια που υπηρέτησε στο στρατό, ενώ αποκαλύπτει ότι σκότωσε 25 Ταλιμπάν.

Ένα αστείο που δεν είχε πλάκα

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην περίφημη φωτογραφία από το Χάλοουϊν πάρτι όπου ο ίδιος φοράει τη σβάστικα στο μπράτσο του.

Στο ντοκιμαντέρ ”Harry & Meghan” παραδέχτηκε ότι η αμφίεση αυτή υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του. Στο βιβλίο του, όμως, γράφει ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ τον είχαν ενθαρρύνει να ντυθεί έτσι, καθώς τους είχε φανεί πολύ αστείο κάτι τέτοιο.

Γάμος και κρυοπαγήματα 

Αποκάλυψε, επίσης, ότι όταν ο Γουίλιαμ παντρευόταν με την Κέιτ, ο ίδιος υπέφερε από πόνους, διότι το μόριό του είχε υποστεί κρυοπαγήματα, καθώς μόλις είχε επιστρέψει από το Βόρειο Πόλο. Εκτός αυτού αποκάλυψε ότι δεν ήταν ο πραγματικός κουμπάρος στο γάμο του αδερφού του, καθώς ο Γουίλιαμ ήθελε να είναι κολλητοί του, ενώ περιγράφει τον αδερφό του ως έναν πολυαγαπημένο αλλά άσπονδο εχθρό.

Το βαρύ φορτίο του δωδεκάχρονου Χάρι 

Μιλώντας για τη μητέρα του Νταϊάνα σε ένα ολόκληρο κεφάλαιο ανέφερε ότι ο πατέρας του μετέφερε τα δυσάρεστα νέα του θανάτου της, πρώτα στον Γουίλιαμ και μετά στον ίδιο.

Καθίσε στην άκρη του κρεβατιού του, ακούμπησε το γόνατό του και τον αποκάλεσε «Αγαπητό μου παιδί».

«Ο πατέρας μου δεν με αγκάλιασε, δεν ήταν πολύ καλός στο να δείχνει τα συναισθήματά του υπό κανονικές συνθήκες. Πώς θα μπορούσε κανείς να περιμένει να τα δείξει εν μέσω κρίσης;» αποκάλυψε.

Αναφέρει ότι το γεγονός ότι σε ηλικία 12 ετών υποχρεώθηκε να συνοδεύσει το φέρετρο της μητέρας του περιτριγυρισμένος από χιλιάδες ανθρώπους, «Είναι κάτι που δεν πρέπει να ζητηθεί ποτέ ξανά από ένα παιδί» τόνισε.

Στα απομνημονεύματά του αφήνει να εννοηθεί ότι αμφισβητεί τα αποτελέσματα της επίσημης έρευνας για τον θάνατο της μητέρας του και ότι το 2007. Ενώ όταν είχε  παρακολουθήσει στο Παρίσι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι, ζήτησε από τους συνοδούς του να μπουν στο ίδιο τούνελ όπου έχασε τη ζωή της η μητέρα του προκειμένου να βιώσει όλα όσα είδε εκείνη πριν σκοτωθεί.

«Ήταν μια πολύ κακή ιδέα και στα 23 μου είχα πολλές τέτοιες κακές ιδέες. Νόμιζα ότι η οδήγηση στο τούνελ θα έφερνε ένα τέλος ή μια σύντομη διακοπή στον πόνο. Στη δεκαετία  του ακατανίκητου πόνου αντίθετα έφερε την έναρξη του δεύτερου μέρους του πόνου», γράφει.

Αποκάλυψε ότι είχε πάει και σε ένα μέντιουμ προκειμένου να επικοινωνήσει με τη μητέρα του και πως αυτή του είχε πει ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν χαρούμενη γιατί ο Χάρι κατάφερε να ζήσει επιτέλους τη ζωή που ήθελε για αυτόν.

Καμίλα: Το τρίτο πρόσωπο, η κακιά μητριά

Φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Καμίλα, λέγοντας πως αρχικά ο ίδιος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν ζητήσει από τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί. Όταν ήταν να τη γνωρίσει για πρώτη φορά έκλεισε τα μάτια και είπε ότι θα το αντιμετωπίσει σαν να κάνει ένεση. Στη πορεία άφησε πίσω του την εικόνα της κακιάς μητριάς και τόσο ο ίδιος όσο και αδερφός του κατέληξαν να εύχονται στον πατέρα τους έναν ευτυχισμένο γάμο.

Παρόλα αυτά πιστεύει ότι η Καμίλα ήταν αυτή που διέρρευσε πολλά δημοσιεύματα τόσο για αυτόν όσο και για τον αδερφό του κατά καιρούς.

Γαμήλια πέπλα και βασιλικές τιάρες

Για τον γάμο του με την Μέγκαν ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος και η Μέγκαν ήθελαν να φορέσει νύφη μια τιάρα της οικογένειας Σπένσερ για να τιμήσουν τη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ωστόσο, η Βασίλισσα Ελισάβετ τους κάλεσε στο παλάτι και τους έδειξε τέσσερις τιάρες της βασιλικής συλλογής, προτείνοντας την Μέγκαν να διαλέξει μία από αυτές.

Μάλιστα, της πρότεινε να επικοινωνήσει με την προσωπική της βοηθό Αντζελα Κέλι, προκειμένου να προβάρει και τις τέσσερις με το πέπλο της και να διαλέξει ποια ταιριάζει περισσότερο.  Ο Χάρι ανέφερε όμως ότι η Κέλι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της Μέγκαν και όταν την κάλεσε ο ίδιος της μίλησε άσχημα. Ξεκαθαρίσε έτσι τη φήμη που ήθελε τη βασίλισσα να αρνείται να δώσει στην τιάρα από τη βασιλική συλλογή.

Αποκαλύπτει ότι ο καυγάς πριν το γάμο τους ανάμεσα στην Κείτ και τη Μέγκαν έγινε για το αν θα φορούσε καλσόν ως παρανυφάκι η Σάρλοτ, κάτι που ήθελε η Κέιτ, αλλά όχι η νύφη.

Ένας γάμος, πολλοί καβγάδες 

Μετά την επιστροφή τους από το γαμήλιο ταξίδι ο Χάρι και Μέγκαν δέχτηκαν μια πρόσκληση από τον Γουίλιαμ να τους επισκεφτούν στο παλάτι του Κένσινγκτον. Οι Σάσεξ έμειναν άφωνοι, όπως γράφει ο Χάρι, με τη διακόσμηση και τα ανεκτίμητα έργα τέχνης του Κένσιγκτον, ενώ οι ίδιοι είχαν ένα διαμέρισμα με λάμπες ΙΚΕΑ που όπως γράφει πρόσφατα αγόρασαν με έκπτωση από την πιστωτική κάρτα της Μέγκαν.

Σε αυτή τη συνάντηση η Μέγκαν αποφάσισε να θέσει το ζήτημα της σχέσης τους και των εντάσεων που ξεκινούσαν από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον Χάρι, αναφέροντας μάλιστα όσα είχε ακούσει πως η Κέιτ πίστευε για την ίδια. Η Κέιτ από την άλλη πίστευε πως η Μέγκαν της όφειλε μια συγνώμη, καθώς πάνω στην κουβέντα η Μέγκαν ανέφερε ότι κάτι υποφέρει από «Βaby brain», καθώς οι ορμόνες από την πρόσφατη γέννα της είχαν επηρεάσει τη μνήμη της.

O Γουίλιαμ για άλλη μια φορά έγινε έξαλλος και κουνώντας το δάχτυλο μπροστά από το πρόσωπο της Μέγκαν, της είπε «Είσαι αγενής. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται εδώ».

«Αν δεν σε πειράζει, κράτα το δάχτυλό σου μακριά από το πρόσωπό μου», φέρεται να απάντησε η Μέγκαν Μαρκλ και κάπου εκεί οι Σάσεξ αποχώρησαν από το Κένσιγκτον.

Το «αντίο» στη Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο δούκας του Σάσεξ περιγράφει πως έμαθε για τον θάνατο της βασίλισσας αφότου τσέκαρε την ιστοσελίδα του BBC. Όταν έφτασε στο κάστρο της Μπαλμόραλ τον υποδέχτηκε η πριγκίπισσα Άννα, η οποία στη συνέχεια τον οδήγησε στον επάνω όροφο σε ένα δωμάτιο όπου βρισκόταν η εκλιπούσα βασίλισσα.

«Πήγα πάνω, έβγαλα το μπουφάν μου και πέρασα λίγο χρόνο μόνο μαζί της. Ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτήν, γιατί ολοκλήρωσε την ζωή της και ο άντρας της την περίμενε να θαφτούν μαζί» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος