Ποιες επαφές έκανε η Εύα Καϊλή με Κύπριους ευρωβουλευτές – Tι λένε οι ίδιοι (video)

Array

Για τον αντίκτυπο του σκανδάλου QatarGate στην Κύπρο και ειδικότερα τις σχέσεις μελών του κυκλώματος με Κύπριους ευρωβουλευτές ανέδειξε στην ΕΡΤ η Μανιάννα Καλογεράκη ενώ για το θέμα που συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μίλησε στις «Συνδέσεις» και ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης.

Ποιες επαφές έκανε η Εύα Καϊλή με Κύπριους ευρωβουλευτές – Tι λένε οι ίδιοι (video) (AP Photo/Jean-Francois Badias)[/caption]

Όπως αποκάλυψε ο κ. Φουρλάς, σε συνεννόηση με τον γενικό διευθυντή του Κυπριακού υπουργείου Εξωτερικών, Κορνήλιο Κορνηλίου, αποφάσισε τελικά να μη συμμετάσχει στην κατάθεση αυτών των δύο τροπολογιών, καθώς ήταν ενάντια στις θέσεις που εκείνος πρεσβεύει. Είχε προηγηθεί και ερώτησή του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Μάρτιο του 2021 αναφορικά με τους θανάτους εργατών μεταναστών στο Κατάρ.

«Σαφέστατα και η Κύπρος τάσσεται στην απόδοση δικαιοσύνης εκεί και όπου βεβαίως εντοπιστούν οι ευθύνες» μετέδωσε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ.

Για το θέμα της διαφθοράς στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μίλησε και ο Δημήτρης Παπαδάκης, ευρωβουλευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας ο οποίος δήλωσε  ότι «δυστυχώς οι εξελίξεις τις οποίες παρακολουθούμε δεν είναι ότι καλύτερο είναι αυτό το οποίο θα θέλαμε να ζήσουμε».

Ανταπόκριση – Κύπρος: Μανιάννα Καλογεράκη | ΕΡΤ

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος