Πατέρας Καρολάιν στη Daily Mail: Αποστολή μας να μείνει ζωντανή η μνήμη της – Αφορά τη μοίρα της Λυδίας

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ομολογία του πιλότου ότι  έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 20χρονη Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο 78χρονος πατέρας της, David Crouch δηλώνει ότι η εγγονή του Λυδία θα μεγαλώνει με την μνήμη της μητέρας της ζωντανή. «Αυτή είναι η αποστολή των Crouch, που μας κρατά συγκεντρωμένους», επισημαίνει στην Daily Mail ο 78χρονος, που γεννήθηκε στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και μετακόμισε μόνιμα στην Αλόννησο το 2003 μαζί με την σύζυγό του Σούζαν και την τότε δύο χρονών Καρολάιν.

«Η αποστολή» μας αφορά τη μοίρα της εγγονής μας. Τόσο εγώ όσο και η Susan θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, ενώ η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα» λέει χαρακτηριστικά o David Crouch.

Χωρίς να αναφέρει ούτε λέξη  για την γνωριμία της κόρης του με τον πιλότο και το γάμο τους, ο πατέρας της Καρολάιν ανατρέχει στα παιδικά της χρόνια για να δηλώσει υπερήφανος για ένα δραστήριο και δυναμικό παιδί που «κολυμπούσε πριν περπατήσει, έτρεχε πιο γρήγορα από τα αγόρια, θύμωσε γιατί δεν μπορούσε να πάρει δίπλωμα επαγγελματία δύτη πριν ενηλικιωθεί και στη συνέχεια ασχολήθηκε και με το kick boxing».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι γονείς της Καρολάιν δυσκολεύονται να διαχειριστούν όχι μόνο το πένθος, αλλά και την διπλή φρικτή προδοσία από τον γαμπρό τους, που για 37 ολόκληρες μέρες παρίστανε το θύμα μιας βίαιης ληστείας πριν ομολογήσει το έγκλημα.

«Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο τον Μάιο του 2003», θυμάται ο David Crouch.

Αναφέρει ότι η κόρη του είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο και ότι επανειλημμένα επιλεγόταν ως «σημαιοφόρος σε παρελάσεις εθνικών εορτών». Η Κάρολαϊν είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας με φίλους της σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου.

O David Crouch αναφέρθηκε στην αγάπη της Κάρολαϊν για τα ταξίδια, και την πρωτοβουλία της να οργανώνει εκδρομές για τους συμμαθητές της, αξιοποιώντας και την έφεσή της στις ξένες γλώσσες.

«Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι» συμπληρώνει ο 78χρονος.

Αν και η βρετανική εφημερίδα δεν αναφέρεται στο βιογραφικό του Ντέηβιντ Κράουτς,  δημοσιεύματα υπενθυμίζουν ότι δίδασκε Μεσαιωνική ιστορία στο Πανεπιστήμιο Hull στο Kingston πριν αποσυρθεί. Στο Λονδίνο γνώρισε την μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν Ντε Λα Κουέστα με καταγωγή από τις Φιλιππίνες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος