Ουαλία: «Μάταια» 58χρονος δημοτικός σύμβουλος προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ο Banksy

Κάπου στην Ουαλία, ο μυστηριώδης καλλιτέχνης που υπογράφει ως Banκsy τα ξεχωριστά γκράφιτι των δρόμων ενσαρκώθηκε από 58χρονο που μάταια προσπάθησε να αποδείξει ότι «δεν είναι ο άνθρωπος που κανείς ποτέ δεν έχει δει» και τελικά αναγκάστηκε να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος.

Ο Γουίλιαμ Γκάνον υποστηρίζει ότι αντίπαλος του στις πρόσφατες τοπικές εκλογές διακίνησε φήμες εν μέσω δημοτικών εκλογών ότι ο Banksy βρίσκεται ανάμεσά τους.

Χθες ο 58χρονος υπέβαλε παραίτηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, εξηγώντας ότι οι φήμες τον υπονομεύουν  καθώς όλοι «ζητάνε να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».

«Δεν είμαι ο Banksy» σε κονκάρδα

Από τον ιστότοπό του ο Ουαλός ξεκίνησε «εκστρατεία». Καλεί όσους άλλους δεν είναι ο Bansky να αγοράσουν την κονκάρδα που έφτιαξε για την περίσταση και προειδοποιεί τον ίδιο τον Banksy «να μην διανοηθεί» να την αγοράσει.

Ουαλία: «Μάταια» 58χρονος δημοτικός σύμβουλος προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ο Banksy

«Ο Banksy μπορεί να μην είναι ένα άτομο αλλά ένα κίνημα.΄Όσοι δεν είστε ο Banksy, πάρτε ένα σήμα και να το φοράτε. Εαν είστε ο Banksy, τότε παρακαλώ μην πάρετε το σήμα», προτρέπει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος.

Ο κ. Γκάνον επιβεβαιώνει πάντως ότι έχει παρελθόν στο γκράφιτι κι έχει αφήσει αποτύπωμα σε τοίχους από το Λονδίνο έως τη Γλασκώβη τα τελευταία 20 χρόνια.

Πηγή: Τhe National

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος