Ο Τραμπ δηλώνει ότι το Ιράν θα δεχθεί νέα πλήγματα σήμερα

Νέες απειλές εξαπέλυσε σήμερα κατά της Τεχεράνης, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στο Ιράν «πολύ σκληρά» αν δεν οριστικοποιηθεί μια ειρηνευτική συμφωνία.

«Θα τους επιτεθούμε, θα τους επιτεθούμε πολύ σκληρά, θα συνεχίσουμε τους βομβαρδισμούς», είπε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, αναφερόμενος στην κατάρριψη ενός ελικοπτέρου Apache στα Στενά του Ορμούζ από τις ένοπλες δυνάμεις του Ιράν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε ότι το Ιράν θα δεχθεί πλήγματα σήμερα.

«Θέλουμε μια συμφωνία που να έχει νόημα, θέλουμε μια συμφωνία που να λειτουργεί», πρόσθεσε ο Τραμπ σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, λέγοντας πως η Τεχεράνη «μας κοροϊδεύει».

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου σημείωσε παράλληλα ότι η Ισλαμική Δημοκρατία έχει ήδη συμφωνήσει να μην αποκτήσει πυρηνικά όπλα, αλλά η συμφωνία χρειάζεται ακόμη να υπογραφεί.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος