Ντάλας: Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των θυμάτων από την σύγκρουση των δύο αεροσκαφών – Νέα βίντεο

Συγκλονισμένος παραμένει ο κόσμος από την σύγκρουση δύο αεροσκαφών κατά την διάρκεια της αεροπορικής επίδειξης «Wings Over Dallas Airshow», χθες Σάββατο, στο Ντάλας του Τέξας. Από την πρώτη στιγμή θεατές κατέγραψαν στην στιγμή της τραγωδίας με τα βίντεο και τις εικόνες από την μοιραία σύγκρουση των βομβαρδιστικών αεροσκαφών να κατακλύζουν το διαδίκτυο. Αρκετές ώρες μετά το δυστύχημα δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των θυμάτων.

Ντάλας: Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των θυμάτων από την σύγκρουση των δύο αεροσκαφών – Νέα βίντεο

Ένα βομβαρδιστικό Boeing B-17 Flying Fortress και ένα μαχητικό Bell P-63 Kingcobra συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ συμμετείχαν στην επίδειξη «Wings Over Dallas Airshow»,  σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA). Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα στο έδαφος και συγκεκριμένα κοντά στον αυτοκινητόδρομο στον οποίο κατέπεσαν τα δύο αεροπλάνα.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφουν τη στιγμή που τα δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν, προτού συντριβούν στο έδαφος και τυλιχτούν στις φλόγες.

Τόσο η FAA όσο και η Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας των Μεταφορών (NTSB) διέταξαν έρευνα για τα αίτια της σύγκρουσης των δύο αεροσκαφών και τα μέτρα ασφαλείας στην επίδειξη.

Ο δήμαρχος του Ντάλλας, Έρικ Τζόνσον, με ανάρτησή του κάνει λόγο για τραγωδία με πολλές λεπτομέρειες να παραμένουν άγνωστες ή ανεπιβεβαίωτες ακόμη.

«Τα βίντεο είναι αποκαρδιωτικό. Πείτε μια προσευχή για τις ψυχές που ανέβηκαν στον ουρανό για να ψυχαγωγήσουν και  να εκπαιδεύσουν τις οικογένειές μας», έγραψε λίγα λεπτά μετά την αεροπορική τραγωδία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος