Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξανά έγκυος ύστερα από τη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της

Η Britney Spears, ανακοίνωσε από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι ξανά έγκυος, επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την ανάκτηση του ελέγχου του σώματός της έπειτα από απελευθέρωσή της από τη κηδεμονία του πατέρα της με απόφαση του δικαστηρίου.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός με τους 40 εκατομμύρια ακόλουθους και θαυμαστές της στο Instagram, πως περιμένει το τρίτο της παιδί με τον νέο της σύντροφο Sam Asghari, υπενθυμίζοντας όμως και τις δυσκολίες που έχει περάσει. “Ελπίζω να μην ειναι δίδυμα γιατί θα χάσω το μυαλό μου” ανέφερε αστειευόμενη με το ήδη ορατό μέγεθος της κοιλιάς της. Επιπλέον ανακοίνωσε ότι από δω και στο εξής δεν πρόκειται να βγαίνει τόσο συχνά προκειμένου να αποφύγει τους “παπαράτσι” που θα θελήσουν να επωφεληθούν.

Η γνωστή τραγουδίστρια στην ανάρτησή της δεν έκρυψε ωστόσο και την ανησυχία της ότι εγκυμοσύνη της μπορεί να είναι δύσκολη, λέγοντας ότι και στην προηγούμενη κύησή της υπέφερε από περιγεννητική (επιλόχειο) κατάθλιψη (που εμφανίζεται συνήθως μετά τον τοκετό αλλα κάποιες φορές και κατά την εγκυμοσύνη και διαρκεί περίπου ένα χρόνο μετά τον τοκετό).

Η Spears, έχει ήδη δύο γιους στην εφηβεία, τον Sean Preston Federline και τον Jayden James Federline από τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline. Για αρκετά χρόνια η ζωή της είχε σταματήσει, εξαιτίας της κηδεμονίας από τον πατέρα της που της είχε επιβληθεί από το δικαστήριο επί δεκατρία έτη και η οποία έληξε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με όσα είχε πει στην πρόσφατη δίκη, ο πατέρας της δεν τής επέτρεπε να ξαναπαντρευτεί και να κάνει ακόμη ένα παιδί με τον τωρινό σύντροφό της.

Ο έλεγχος που ασκούσε ο πατέρας της στην Britney Spears

Ο πατέρα της διορίστηκε απο το δικαστήριο κηδεμόνας της το 2008, εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική της υγεία, με το σκεπτικό ότι η ίδια δεν μπορούσε να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις για την ιατρική της περίθαλψη. Η κηδεμονία της αφορούσε την περιουσία και τις οικονομικές υποθέσεις της, αλλά ακόμη και την ίδια ως άτομο.

Η Spears ανέφερε πως ο κηδεμόνας της δεν της επέτρεπε να έχει κανέναν απολύτως έλεγχο στο σώμα της, απαγορεύοντας της ακόμα και το δικαίωμα να κάνει παιδί. “Θέλω να μπορώ να παντρευτώ και να κάνω παιδί. Είμαι υποχρεωμένη να έχω μέσα μου αυτή τη στιγμή γυναικολογικό σπιράλ, για να μην μείνω έγκυος. Θέλω να το αφαιρέσω ώστε να προσπαθήσω να κάνω κι άλλο παιδί (….) Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η κηδεμονία είναι κακοποιητική» είπε αποκαλύπτοντας ότι της επέβαλαν αντισυλληπτική αγωγή” έλεγε αποκαλύπτοντας τους αυστηρούς κανόνες που έπρεπε να ακολουθεί.

Πηγή: BBC News

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος