Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ η καταδίκη του

Με εκτενή δημοσιεύματα τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης κάλυψαν την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της γυναίκας του, της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά.

Ο Έλληνας πιλότος, που ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του σκοτώθηκε από ένοπλους ληστές στο σπίτι τους στην Αθήνα, καταδικάστηκε για τη δολοφονία της” γράφει το Sky News και προσθέτει: “Ο εκπαιδευμένος στο Ηνωμένο Βασίλειο πιλότος έχει επίσης καταδικαστεί για στραγγαλισμό του σκύλου του ζευγαριού“.

Μετά από μια δίκη έξι ημερών, μια επιτροπή τριών δικαστών και τεσσάρων ενόρκων διαπίστωσε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, 33 ετών, έπνιξε την Καρολάιν Κράουτς, 19 ετών και είχε σχεδιάσει το έγκλημα τις προηγούμενες ώρες” αναφέρει η Daily Mail.

Ο 34χρονος, ο οποίος είχε οργανώσει διάρρηξη σε μια προσπάθεια να καλύψει το έγκλημα, ήταν ανέκφραστος καθώς ανακοινώθηκε η ετυμηγορία” γράφει ο Guardian.

“Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, 34 ετών, καταδικάστηκε σήμερα για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, 20 ετών, τον Μάιο του 2021, καθώς η 11 μηνών κόρη του ζευγαριού κοιμόταν στο σπίτι. Το δικαστήριο νωρίτερα άκουσε ότι το παιδί βρέθηκε ξαπλωμένο δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας της” αναφέρει ο Independent.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος