Μάτζικ Τζόνσον: Εντυπωσιασμένος από την Ελλάδα – Πόζαρε με ασπίδα και ξίφος κάτω από την Ακρόπολη

Array

Ο άλλοτε άσος των Los Angeles Lakers 67χρονος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Μάτζικ Τζόνσον, έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της Ελλάδας.

Ο ίδιος μάλιστα, δεν διστάζει να την διαφημίζει με τις αναρτήσεις του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, μαζί με την σύζυγό του Κούκι και αγαπημένους φίλους – μεταξύ τους και ο ράπερ LL Cool J, βρέθηκαν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα για διακοπές.

Επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, περιηγήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, με τον θρυλικό μπασκετμπολίστα να μοιράζεται φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ» έγραψε ο Μάτζικ Τζόνσον.

Σε μια από τις φωτογραφίες που ανεβάζει με τα tweets του, ο ίδιος φαίνεται να έχει εντυπωσιαστεί από έναν άνδρα που ήταν ντυμένος σαν αρχαίος Έλληνας πολεμιστής. Έτσι, έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί του κρατώντας την ασπίδα του (ο LL Cool J στην ίδια λήψη κράτησε το δόρυ).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος