«Ματωμένα πακέτα» έλαβαν πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη – Τι περιείχαν τα οκτώ δέματα

Array

Ως απόπειρα εκφοβισμού και μηνύματος για την αιματοχυσία που συνεχίζεται μπορεί να εκλάβει κανείς τα δεκάδες «ματωμένα πακέτα» που έλαβαν αρκετές πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ευρώπη.

Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών Όλεγκ Νικολένκο σε ανάρτησή του στο Facebook τα πακέτα αυτά, τα οποία άγνωστοι είχαν περιχύσει με ένα υγρό με ιδιαίτερο χρώμα και μυρωδιά, έφτασαν στις ουκρανικές πρεσβείες μετά τη σειρά επιστολών- βόμβα που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ισπανία.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, τέτοια «ματωμένα πακέτα» έχουν λάβει οι πρεσβείες της Ουκρανίας στην Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Κροατία και την Ιταλία, όπως επίσης τα γενικά προξενεία της χώρας στην Νάπολη (Ιταλία), την Κρακοβία (Πολώνια) και το προξενείο στο Μπρνο (Τσεχία).

Το Ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο μετέδωσε βίντεο με τις ειδικές δυνάμεις, με κατάλληλο εξοπλισμό, να ερευνούν το προξενείο της Ουκρανίας στο Μπρνο. Την Τετάρτη είχε τραυματιστεί εργαζόμενος στην ουκρανική πρεσβεία στη Μαδρίτη.

Πηγή: nexta.tv

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος