Κύπρος: Τα επαγγελματικά στελέχη του ΔΗΣΥ αποχαιρέτισαν τον Α. Νεοφύτου – Το Σάββατο η ανάδειξη νέου Προέδρου του κόμματος

Σε κλίμα συγκίνησης και με θερμές ευχαριστίες προς το πρόσωπό του, τα επαγγελματικά στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού αποχαιρέτησαν σήμερα (10/3) τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Οι ιδέες σου, το πείσμα και η εργατικότητά σου, θα μας συντροφεύουν πάντα. Κυρίως όμως, η φιλοπατρία σου και η αίσθηση ευθύνης που επέδειξες σ’ όλη σου την πορεία, σε καθιστούν έναν ηγέτη που πρόσφερε πολλά περισσότερα στην πατρίδα και στο λαό της σε αντιδιαστολή με το τι κέρδισε. Η Κύπρος, σου οφείλει πολλά», ανέφεραν μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους προς τον κο Νεοφύτου τα στελέχη του κόμματος.

Σημειώνεται ότι αύριο Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, πραγματοποιείται η Έκτακτη Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου/ας Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος που είχαν εγγραφεί μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2022, βάσει του καταστατικού.

Υποψήφιοι είναι οι, Δημητρίου Αννίτα και Δημητρίου Δημήτρης.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 μ.μ. χωρίς διακοπή σε 79 εκλογικά κέντρα σε Κύπρο και εξωτερικό (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λονδίνο). Η κάλπη στο Λονδίνο θα κλείσει στις 4 μ.μ. (τοπική ώρα).

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, Κάθε μέλος που επιθυμεί να δει που ψηφίζει μπορεί να επισκεφθεί τον σύνδεσμο: my.disy.cy

Ανταπόκριση – Κύπρος: Μανιάνα Καλογεράκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος