Κρις Έβανς προς Τζέρεμι Ρένερ: Το εκχιονιστικό μηχάνημα το κοίταξε κανείς;

Array

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ έσπασε περισσότερο από 30 κόκκαλα σε ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα την Πρωτοχρονιά. Η τελευταία ενημέρωση για την υγεία του προκάλεσε έναν φιλικό χιουμοριστικό χαιρετισμό από τον συνάδελφό του και πρωταγωνιστή των «Εκδικητών» Κρις Έβανς– ο οποίος ρώτησε για την «υγεία» του εκχιονιστικού μηχανήματος του Ρένερ.

«Αυτός είναι ένας σκληρός τύπος. Έχει κανένας ελέγξει το εκχιονιστικό μηχάνημα;», αστειεύτηκε ο πρωταγωνιστής του “Captain America” απαντώντας σε ένα tweet του Σαββάτου από τον Ρένερ «Στέλνω πολλή αγάπη».

«Σ’αγαπώ αδελφέ…. Έλεγξα το εκχιονιστικό, χρειάζεται καύσιμα», απάντησε ο ηθοποιός του “Hawkeye”.

«Είσαι πρωταθλητής, φίλε! Σε αγαπάμε», πρόσθεσε ο συμπρωταγωνιστής σου Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος υποδύεται τον Thor στη σειρά Marvel.

Πριν από αυτή την ανταλλαγή μηνημάτων στο Twitter, ο Τζέρεμι Ρένερ μίλησε για το περιστατικό της 1ης Ιανουαρίου που είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εκτεταμένες χειρουργικές επεμβάσεις.

«Οι πρωινές προπονήσεις, οι αποφάσεις, όλα άλλαξαν αυτό το συγκεκριμένο νέο έτος. Υπήρξε ο κίνδυνος για μία τραγωδία για ολόκληρη την οικογένειά μου και γρήγορα επικεντρώθηκε στην έκφραση της έμπρακτης αγάπης», έγραψε το Σάββατο στο Instagram ο 52χρονος σταρ της δράσης, μοιράζοντας αυτό που φαινόταν να είναι μια φωτογραφία από μια συνεδρία φυσικοθεραπείας σε ένα κρεβάτι.

«Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για τα μηνύματα και την προσοχή τους για την οικογένειά μου και εμένα… Πολλή αγάπη και εκτίμηση σε όλους σας. Αυτά τα 30 και πλέον σπασμένα κόκαλα θα επιδιορθωθούν , θα δυναμώσουν, όπως ακριβώς βαθαίνει η αγάπη και ο δεσμός με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευλογίες σε όλους σας», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Το ατύχημα 

Την 1η Ιανουαρίου, ο Τζέρεμι Ρένερ μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αφού παρασύρθηκε από το δικό του εκχιονιστικό μηχάνημα στον αυτοκινητόδρομο Mt. Rose στη Νεβάδα, εν μέσω των φονικών πρωτοχρονιάτικων καταιγίδων που έπληξαν τη δυτική ακτή.

Ο Renner φέρεται να χρησιμοποίησε το εκχιονιστικό του για να σώσει ένα μέλος της οικογένειας που οδηγούσε ένα αυτοκίνητο και είχε κολλήσει στο χιόνι κοντά στο σπίτι του, αλλά το εκχιονιστικό πέρασε από πάνω του.

Ο τραυματισμένος ηθοποιός πήρε εξιτήριο την περασμένη εβδομάδα.

Πηγή: Los Angeles Times 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος