Επέστρεψε σπίτι του ο Τζέρεμι Ρένερ – Μπορεί να χρειαστεί 2 χρόνια για να γίνει καλά, λένε οι φίλοι του

Array

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ επέστρεψε από το νοσοκομείο στο σπίτι του για να αναρρώσει έπειτα από το ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα που τον άφησε «χειρότερα απ’ ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς» – ήδη προειδοποιεί τους άλλους να «προσέχουν» στο βαθύ χιόνι της Νεβάδα.

Ο 52χρονος πρωταγωνιστής του “Mayor of Kingstown” ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (16/01) ότι έφτασε εγκαίρως στο σπίτι του για να παρακολουθήσει την προβολή της δεύτερης σεζόν του αστυνομικού του δράματος, αφού παραλίγο να συνθλιβεί μέχρι θανάτου από το εκχιονιστικό του μηχάνημα βάρους 14.330 κιλών την Πρωτοχρονιά.

Φίλοι του αποκάλυψαν ότι τα τραύματα του ηθοποιού είναι πολύ χειρότερα από ό,τι φοβόταν και ότι «παραλίγο να πεθάνει» ενώ περίμενε να φτάσει βοήθεια.

Ο ίδιος φέρεται να γνωρίζει την έκταση των τραυμάτων του και έχει μακρύ δρόμο ανάρρωσης μπροστά του, με τους φίλους του να λένε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και δύο χρόνια μέχρι να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση.

«Είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος. Ο Τζέρεμι έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι παραλίγο να πεθάνει εκεί έξω», δήλωσε μια πηγή στο RadarOnline.

«Η δεξιά πλευρά του θώρακα του Τζέρεμι είχε συνθλιβεί και ο άνω κορμός του είχε καταρρεύσει. Είχε επίσης ένα άσχημο τραύμα στο κεφάλι που αιμορραγούσε και ένα τραύμα στο πόδι. Οι φήμες λένε ότι η ζημιά στο στήθος του ήταν τόσο σημαντική που χρειάστηκε να ανακατασκευαστεί στο χειρουργείο».

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χρειάστηκε να τον μεταφέρουν αεροπορικώς στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε αργότερα σε χειρουργική επέμβαση στις 2 Ιανουαρίου για να τοποθετηθούν μεταλλικές καρφίτσες γύρω από τα πόδια του, μαζί με χειρουργική επέμβαση στο στήθος.

«Μέχρι στιγμής, έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και πιθανότατα θα χρειαστεί κι άλλες τις επόμενες εβδομάδες στο πόδι του. Οι γιατροί τείνουν να μην υπάρχουν μεγάλα κένα στις επεμβάσεις, ώστε να δοθεί χρόνος στη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού να ξεκινήσει, και αυτό συμβαίνει εδώ», συνέχισε η πηγή.

«Ο Τζέρεμι πονούσε πολύ και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Ήξερε ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση και ότι μπορεί να μην τα κατάφερνε να βγει από αυτό».

Καθώς η ανάρρωση του Ρένερ συνεχίζεται, παραμένει «ντοπαρισμένος» και με «σωληνάκια» που τον βοηθούν να αναπνέει.

Πηγή: DailyMail 

Δείτε ακόμη:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος