Σταματάει τις εκτοξεύσεις ρουκετών από τη Γάζα η Ισλαμική Τζιχάντ (video)

Mετά την παρέμβαση Αιγυπτίων διαμεσολαβητών, η Παλαιστινιακή οργάνωση Ισλαμική Τζιχάντ ανακοίνωσε το Σάββατο 28/10 ότι συμφώνησε να σταματήσει την εκτόξευση ρουκετών από την Λωρίδα της Γάζας κατά του Ισραήλ και να αποκαταστήσει την ηρεμία στην Λωρίδα της Γάζας.

“Μετά από τις επικοινωνίες με την κίνηση (Ισλαμική Τζιχάντ) η οργάνωση συμφώνησε στην πλήρη παύση της εκτόξευσης ρουκετών, αλλά και στην αποκατάσταση της ηρεμίας στην Λωρίδα της Γάζας,” ανέφερε σε ένα δελτίο Τύπου, η Ισλαμική Τζιχάντ.

“Ο τερματισμός της εκτόξευσης ρουκετών ήταν ένα αποτέλεσμα στις προσπάθειες της Αιγύπτου να αποκαταστήσουν την ηρεμία στην Γάζα, αλλά και να σταματήσουν την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ του Ισραήλ και των ενόπλων της Γάζας,” ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Xinhua

Σχετική είδηση: Δίχως τέλος οι αιματηρές συγκρούσεις στη Γάζα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος