Το πτώμα μιας γυναίκας ανασύρθηκε το απόγευμα από το ξενοδοχείο Rigopiano, γεγονός που ανεβάζει τον αριθμό των επιβεβαιωμένων νεκρών στους επτά. Μέχρι αυτή την στιγμή οι επιζώντες είναι έντεκα, ενώ αγνοούμενοι παραμένουν είκοσι δυο άνθρωποι.
Οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων υποστηρίζονται και από έναν εκσκαφέα, με τον οποίο γίνονται έρευνες στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου.
Μέσα στο λεβητοστάσιο, το μεσημέρι, βρέθηκαν ζωντανά τρία σκυλάκια, τα κουτάβια των δυο μεγάλων σκύλων ράτσας Παστόρε Αμπρουτσέζε, τα οποία είχαν βρεθεί ζωντανά σε διπλανό χωριό, την επόμενη της φονικής χιονοστιβάδας.
«Επιμένουμε, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Όταν προχωρούμε, βέβαια, και διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχουν επιζώντες, πρέπει να πω ότι οι ελπίδες αυτές, είναι φυσικό να μειώνονται», δήλωσε μέλος των σωστικών συνεργείων στο δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι Rai Tre.
Κατά επίσημα έγγραφα, το ξενοδοχείο Rigopiano είχε ανεγερθεί σε ένα σημείο όπου κατά το παρελθόν είχαν σημειωθεί κατολισθήσεις και δεν μπορούσε, κατά συνέπεια, να θεωρηθεί ασφαλές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος