Κομισιόν: Ο αντισημιτισμός δεν έχει θέση στην ΕΕ

Ανταπόκριση: Ειρήνη Ζαρκαδούλα

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι χώρος για προσωπικές επιθέσεις τόνισε ο Εκπρόσωπος της Επιτροπής Κρίστιαν Βίγκαν, ερωτηθείς σχετικά με την ανάρτηση του Σλοβένου πρωθυπουργού εναντίον Ευρωβουλευτών προσθέτοντας ότι «ο αντισημιτισμός δεν έχει καμία θέση στην ΕΕ». Ο κ. Βίγκαν σημείωσε ότι η Κομισιόν «δεν σχολιάζει σχόλια».

«Θα ξεκαθαρίσω μερικά σημεία» συμπλήρωσε.

Ο Κρίστιαν Βίγκαν επισήμανε ότι «τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να είναι χώρος για εποικοδομητικό και με σεβασμό συζήτηση. Δεν πρέπει να είναι χώρος για προσωπικές επιθέσεις εναντίον πολιτών, ιδιωτών ή δημοσίων προσώπων».

«Επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι η θέση της Επιτροπής σχετικά με τον αντισημιτισμό είναι πολύ ξεκάθαρη. Ο αντισημιτισμός δεν έχει καμία θέση στην ΕΕ» τόνισε.

Ο Σλοβένος Πρωθυπουργός, Γιάνες Γιάνσα, είχε αναρτήσει τουίτ (αργότερα διεγράφη) με φωτογραφία που έφερε την λεζάντα «13 από τις 226 γνωστές μαριονέτες του Σόρος στο κοινοβούλιο της ΕΕ», ενώ ένα κόκκινο βέλος έδειχνε την επικεφαλής αποστολής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Λουμπλιάνα, Σοφία Ιν τ’ Βελντ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος