Κέιτ Μίντλετον: Φωτογραφία με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση – Στη Ρωσία ιστοσελίδες μιλούσαν για τον θάνατο του Καρόλου

Σύνοψη
  • Το πριγκιπικό ζεύγος εθεάθη να κάνει τα ψώνια του και η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής» σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα

Δημοσιοποιήθηκε η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε χαμογελαστή,  χαλαρή και χαρούμενη στην βόλτα που έκανε  για ψώνια σε μια φάρμα στο Ουινσδορ με τον σύζυγό της Γουίλιαμ. Η φωτογραφία που έφερε στο φως αποκλειστικά η εφημερίδα Sun βάζει τέλος σε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγο της.

Η 42χρονη Κέιτ, εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε, ντυμένη με φούτερ και κολάν, πηγαίνοντας για ψώνια καθώς περπατούσε στο πάρκινγκ ενός από τα καταστήματα της φάρμας όπως αποκάλυψε  η  Sun. Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το πρωί της Κυριακής παρακολούθησε τα παιδιά της να αθλούνται, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα.

Πληροφορίες για την υγεία της θα αποκαλύψει μετά τις 17 Απριλίου η πριγκίπισσα Κειτ σύμφωνα με πηγές  τηs Sunday Times., δηλαδή όταν επιστρέψει επίσημα στα βασιλικά καθήκοντα . Ενώ σύντομα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί νέα φωτογραφία της οικογένειας της με αφορμή τα γενέθλια του μικρού Λουις στις 23 Απριλίου ο οποίος γίνεται έξι ετών , όπως  επισημαίνεται στην Telegraph.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εμφανιστεί δημόσια, την Κυριακή του Πάσχα,  μαζί με την οικογένειά της, για τον παραδοσιακό περίπατο στην εκκλησία στο Windsor. Όμως  το Παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει προς το παρόν καμία από τις παραπάνω ειδήσεις.

Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

Μετά το θόρυβο που έχει ξεσπάσει πηγές από το Παλάτι, αναφέρουν οι Sunday Times, τονίζουν πως η Κέιτ ίσως μιλήσει για το θέμα της υγείας της όταν πλέον θα έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις της. Φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη με τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα και τις θεωρίες που ακολουθούν την εξαφάνισή της.

«Πηγή» που γνωρίζει τον Γουίλιαμ και την Κέιτ από τότε που ήταν νέοι, αναφέρει ότι ο Γουίλιαμ θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του από την φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης και ο κόσμος θα πρέπει να την αφήσει να αναρρώσει με ηρεμία,», ήταν ένα ακόμη τηλεοπτικό σχόλιο.

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ καλύτερο να είσαι ειλικρινής, γιατί αν δεν λες τι έχει συμβεί τότε απλά επιτρέπεις στον κόσμο να κάνει υποθέσεις, δήλωσε στον αντίποδα, ο συγγραφέας Τομ Κουίν.

Σφοδρή κριτική πάντως δέχεται και η ομάδα δημοσίων σχέσεων του Γουίλιαμ και της Κέιτ για λάθος χειρισμούς στην υπόθεση. «Συγκρίνονται σε αξιοπιστία με εκείνα των Ιρανών και των Βορειοκορεατών», σχολίασε ο δημοσιογράφος, Ρομπ Τζόνσον.

Εκτός από τη δημόσια εμφάνιση πάντως το πριγκιπικό ζεύγος ανήρτησε και ένα μήνυμα στο Χ με αφορμή την ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

«Χαρούμενη μέρα του Αγίου Πατρικίου! Δείτε ένα απόσπασμα από την ιρλανδική φρουρά που κάνουν πρόβα για την ετήσια παρέλαση. Υγεία σε όλους που γιορτάζουν σήμερα».

Οι φημολογίες γύρω από τη βασιλική οικογένεια πήραν μια άλλη τροπή στη Ρωσία. Εκεί ιστοσελίδες ανακοίνωσαν τον θάνατο του Βασιλιά Καρόλου. Έβαλαν μάλιστα και φωτογραφία στην οποία όπως ισχυρίστηκαν απεικονίζεται η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι. Κάτι που έσπευσαν να διαψεύσουν ρωσικά μέσα ως ψεύτικη είδηση.

Ρεπορτάζ: Ζέτα Κονταξή

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος