Κέιτ Μίντλετον: Κοσμοσυρροή έξω από το Ουίνδσορ – Αφήνουν λουλούδια και γράμματα συμπαράστασης

Σύνοψη
  • Λουλούδια και γράμματα αφήνουν από το πρωί του Σαββάτου (23/3) Βρετανοί έξω από τη βασιλική κατοικία, ως ένδειξη συμπαράστασης στην Κέιτ Μίντλετον, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο
  • Όλοι στην Βρετανία έχουν σοκαριστεί ενώ η είδηση είναι πρώτο θέμα στις ειδήσεις.
  • Ο Γουίλιαμ αναλαμβάνει λιγότερες δημόσιες υποχρεώσεις για να βρίσκεται κοντά της – «Μη λειτουργικό» το μικρό σχήμα της μοναρχίας

Λουλούδια και γράμματα αφήνουν από το πρωί του Σαββάτου (23/3) Βρετανοί έξω από τη βασιλική κατοικία, ως ένδειξη συμπαράστασης στην Κέιτ Μίντλετον, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συγκλόνισε με το μήνυμά της, στο οποίο ανακοίνωσε ότι νοσεί από καρκίνο.

Όλοι στην Βρετανία έχουν σοκαριστεί και η είδηση είναι πρώτο θέμα στις ειδήσεις.

Κέιτ Μίντλετον: Κοσμοσυρροή έξω από το Ουίνδσορ – Αφήνουν λουλούδια και γράμματα συμπαράστασης
(AP Photo/Alberto Pezzali)
Κέιτ Μίντλετον: Κοσμοσυρροή έξω από το Ουίνδσορ – Αφήνουν λουλούδια και γράμματα συμπαράστασης
(AP Photo/Alberto Pezzali)
Κέιτ Μίντλετον: Κοσμοσυρροή έξω από το Ουίνδσορ – Αφήνουν λουλούδια και γράμματα συμπαράστασης
(AP Photo/Alberto Pezzali)

Ο Γουίλιαμ αναλαμβάνει λιγότερες δημόσιες υποχρεώσεις για να βρίσκεται κοντά της – «Μη λειτουργικό» το μικρό σχήμα της μοναρχίας

Μία μέρα μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον επικρατεί συγκίνηση και ο κόσμος δείχνει τη συμπαράσταση του με μηνύματα αγάπης στο διαδίκτυο για καλή ανάρρωση. 

Τα μέσα ενημέρωσης καλούν ιατρούς προκειμένου να γίνει κατανοητό τι σημαίνει ότι η Κέιτ λαμβάνει τη θεραπεία και τι η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει. Παράλληλα, όμως ξεκινά και η κουβέντα για την τύχη της βρετανικής μοναρχίας, όπως διαμορφώνεται με τα νέα δεδομένα. 

Η Κέιτ είναι βασικό μέλος της εργαζόμενης βασιλικής οικογένειας. Η θεραπεία για καρκίνο θα την κρατήσει για άγνωστο διάστημα μακριά από τα δημόσια καθήκοντα της. 

Ο Γουίλιαμ εκ των πραγμάτων αναλαμβάνει λιγότερες δημόσιες υποχρεώσεις προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην Κέιτ και τα τρία παιδιά τους.

Και βέβαια, η κεφαλή του Κράτους, ο ίδιος ο Κάρολος βρίσκεται υπό θεραπεία για καρκίνο ο ίδιος και ασκεί ελάχιστα από τα καθήκοντα του αποφεύγοντας εντελώς τις εμφανίσεις σε πολυπληθείς εκδηλώσεις για την προστασία της υγείας του. 

Η σύζυγος του Καμίλα, έχει αναλάβει μεγάλο μέρος των δημόσιων υποχρεώσεων ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι και η ίδια θα έχει περιορισμούς προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον σύζυγο της. 

Το ήδη μικρό σχήμα της μοναρχίας που επέβαλε ο Κάρολος με τις ηχηρές απουσίες των βασικών μελών φαίνεται μη λειτουργικό και κάνει την απώλεια του Χάρι και της Μέγκαν τώρα πολύ πιο αισθητή.

Προς το παρόν, όλοι παίρνουν μία ανάσα εν όψει του Πάσχα που για τη χώρα είναι την ερχόμενη Κυριακή αλλά μετά τον Απρίλιο θεωρείται βέβαιο ότι θα απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Δείτε τo συγκλονιστικό βίντεο που αποκαλύπτει ότι πάσχει από καρκίνο:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος