Κατσάδιασε 5χρονη τον Μπόρις Τζόνσον κι έγινε «υποψήφια πρωθυπουργός»

Oι χρήστες του διαδικτύου έγραψαν ότι η 5χρονη «τρολάρει ξεκαρδιστικά τον Μπόρις Τζόνσον για το partygate» και χαιρετίζουν την «υποψήφια πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου», που δεν είναι άλλη από την πεντάχρονη Layla Somani, από το Leicester.

Η Layla  παρακολουθούσε ευλαβικά τις ειδήσεις την περασμένη εβδομάδα, καθώς ο Μπόρις Τζόνσον δεχόταν κριτική και πιέσεις να παραιτηθεί για την παραβίαση των μέτρων της καραντίνας.

Έτσι, η πεντάχρονη μπόρεσε να εξηγήσει αναλυτικά την πολιτική κατάσταση στους παππούδες της 76 και 73 ετών, ενώ η μητέρα της αποφάσισε ότι ο εκπληκτικός μονόλογος πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

«Ο Μπόρις Τζόνσον είναι άτακτος, είπε σε όλους να μείνουν στο σπίτι, αλλά ενώ είχαμε lockdown, απλώς πήγε σε ένα πάρτι, στο lockdown.

Οπότε έπρεπε να πει σε όλους ότι λυπάται που πήγε σε ένα πάρτι σε lockdown. Τώρα δεν μπορεί να είναι πια πρωθυπουργός και δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του πρωθυπουργού, αλλά αν είναι τυχερός μπορεί να επιστρέψει», είπε η Layla και πρόσθεσε:

«Λοιπόν, κάποιος άλλος είναι πρωθυπουργός και θα υπάρξει ένας καλός πρωθυπουργός, αλλά ο Μπόρις Τζόνσον δεν είναι πια πρωθυπουργός, είναι κακός πρωθυπουργός».

Το βίντεο είχε περισσότερες από 55.000 προβολές και 1.645 σχόλια.

Μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail, η μητέρα είπε: «Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσα είχε μαζέψει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος