Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής
Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου της Ιταλικής Κυβέρνησης, ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική συνομιλία με τους Τζο Μπάιντεν, Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Εμμανουέλ Μακρόν, Πρόεδρο της Γαλλίας, τον Γερμανό Καγκελάριο, Όλαφ Σολτς, και τον Βρετανό Πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επόμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη με τη συμμετοχή και του Προέδρου Μπάιντεν στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Οι ηγέτες επιβεβαίωσαν τη σημασία της ενότητας κοινού σκοπού και δράσης που καταδεικνύεται ενόψει του πολέμου στην Ουκρανία και των συνεπειών του.
Αντιμέτωποι με τη σοβαρή ανθρωπιστική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, οι αρχηγοί Κρατών δεσμεύτηκαν να συντονίσουν τις προσπάθειες για να βοηθήσουν τον ουκρανικό λαό.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος