Μια φρικτή υπόθεση βρεφοκτονίας απασχολεί τα ιταλικά ΜΜΕ, καθώς μια 29χρονη γυναίκα νιγηριανής καταγωγής και μητέρα δύο παιδιών φαίνεται πως σκότωσε το νεογέννητο μωρό της, το οποίο γεννήθηκε ζωντανό, σπρώχνοντάς το στη λεκάνη τουαλέτας και μέσα στους σωλήνες της αποχέτευσης.
Ανταπόκριση: Κρίστιαν Μαυρής
Η γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο σπίτι φίλων, ήταν έγκυος 25-26 εβδομάδων, φέρεται να προκάλεσε τον τοκετό μέχρι που γέννησε το μωρό της.
Το αποτρόπαιο συμβάν έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στην περιοχή Μοντεκομπάτρι, έξω από τη Ρώμη, αλλά δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα 17/5.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι έρευνες ξεκίνησαν κατόπιν αναφοράς γιατρών που εξέτασαν την 29χρονη, η οποία παρουσίασε αδιαθεσία αλλά αρνούνταν τη γέννηση ενός μωρού.
Το βρέφος βρέθηκε σε αποχέτευση ύστερα από ενδελεχείς έρευνες, και οι εξετάσεις DNA στο σώμα του επιβεβαίωσαν το έγκλημα. Η γυναίκα βρίσκεται τώρα σε φυλακές της ιταλικής πρωτεύουσας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος