Ιταλία: Από τις 4 Απριλίου θα προβληθεί η σειρά «Υπηρέτης του Λαού» με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky

Ανταπόκριση από την Ιταλία για την ΕΡΤ: Κρίστιαν Μαυρής

Από τη Δευτέρα 4 Απριλίου, σε αποκλειστικότητα για την Ιταλία, θα μεταδοθεί στο ιδιωτικό κανάλι La7 η σειρά «Υπηρέτης του Λαού» («Servant of the people»). 

Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky. Μια …προφητική σειρά, εφόσον σε αυτή ο Zelensky υποδύεται τον Vasyl Petrovych, καθηγητή γυμνασίου και στη συνέχεια τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. 

Η σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ουκρανία μεταξύ του 2015 και του 2019, όταν μεταδόθηκε στους δέκτες, και προσεχώς αναμένεται και στο Netflix των ΗΠΑ.

Η Ιταλική φωνή του Petrovych θα αποδοθεί από τον γνωστό στην Ιταλία ηθοποιό Luca Bizzarri, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα ερμήνευσε με επιτυχία ένα απόσπασμα διαλόγου του χαρακτήρα της σειράς κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Dimartedì.

Στο Twitter, ο Luca Bizzarri είπε πως “θα είμαι η ιταλική «φωνή» του Ζελένσκι στο sit-com «Υπηρέτης του Λαού», θα είμαι οι ανάσες του, οι παύσεις του, το βραχνό του γέλιο. Η θεατρική παράσταση είναι πάνω από όλα ευθύνη. Εγώ αναλαμβάνω αυτή (την ευθύνη). Δίνω τη φωνή μου σε ένα διήγημα που άλλαξε την ιστορία μας”.

Ιταλία: Από τις 4 Απριλίου θα προβληθεί η σειρά «Υπηρέτης του Λαού» με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος