Ιστορίες αυταπάρνησης στα χαλάσματα του σεισμού στην Τουρκία: Διασώστης δίνει τις μπότες του σε επιζώντα (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο με διασώσεις σε Τουρκία και Συρία. Σε βίντεο που έγινε viral, διασώστης δίνει τις μπότες του σε επιζώντα για να μην πληγώσει τα πόδια του

Όσο περνάνε οι ώρες κάθε διάσωση από τα χαλάσματα του φονικού σεισμού είναι ένα μικρό θαύμα. Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο με διασώσεις παιδιών και ενηλίκων στην Τουρκία και τη Συρία.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Συνδέσεις», Αλέξανδρος Μέμος, παρουσίασε βίντεο που απεικονίζει την στιγμή που τα μέλη ομάδας έρευνας και διάσωσης τραβάνε μέσα από τα χαλάσματα μια γυναίκα που είδε με δάκρυα στα μάτια αντικρίζει τους σωτήρες της. Η νεαρή γυναίκα είχε μείνει καταπλακωμένη στα ερείπια του σπιτιού που διέμενε για 89 ώρες. Πριν ακόμα βγει στην επιφάνεια οι διασώστες αλληλοσυγχαίρονται καθώς κατάφεραν να σώσουν ακόμα μια ανθρώπινη ζωή.

Σε άλλο βίντεο διάσωσης που έγινε viral βλέπουμε τον απεγκλωβισμό ενός ηλικιωμένου άνδρα. Την ώρα που βγαίνει από τα ερείπια, μόνο με τα ρούχα που φορούσε όταν χτύπησε ο Εγκέλαδος ένας διασώστης βγάζει και του δίνει τις μπότες του για να μην πληγώσει τα πόδια του περπατώντας στα χαλάσματα.

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος