Ισπανία: Στους έξι οι νεκροί από την πτώση λεωφορείου σε ποτάμι

Array

Έξι άνθρωποι βρήκαν το θάνατο την περασμένη νύκτα όταν λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι από γέφυρα στη Γαλικία, στη βορειοδυτική Ισπανία, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι υπηρεσίες άμεσης δράσης της Γαλικίας διευκρίνισαν μέσω του Twitter πως ανέσυραν τα πτώματα επιβατών. Η Πολιτική Φρουρά της Ισπανίας ανακοίνωσε αργότερα ότι δύο ακόμη πτώματα βρέθηκαν την Κυριακή. Το σώμα μιας γυναίκας ανασύρθηκε, αλλά το πτώμα ενός άνδρα δεν είχε ακόμη ανασυρθεί.

«Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι στο εσωτερικό του λεωφορείου», διευκρινίζουν οι υπηρεσίες άμεσης δράσης, οι οποίες δημοσιοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εντυπωσιακή φωτογραφία από ψηλά του λεωφορείου να έχει πέσει σε ορμητικά νερά.

Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Σάββατο, το βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων, στην κοινότητα Σερδέδο-Κοτομπάντε, που βρίσκεται όχι μακριά από το Βίγκο, κοντά στα σύνορα με την Πορτογαλία. Σύμφωνα με την περιφερειακή εφημερίδα La Voz de Galicia, με το λεωφορείο επέστρεφαν άνθρωποι που είχαν πάει να επισκεφθούν συγγενείς τους που κρατούνται στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Μοντερόσο, στο κέντρο της Γαλικίας.

Πηγή: AFP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος