Ισπανία: Έβδομος νεκρός από την πτώση λεωφορείου σε ποτάμι

Array

Ένα έβδομο πτώμα βρέθηκε στη βορειοδυτική Ισπανία μετά την πτώση λεωφορείου σε υπερχειλισμένο ποτάμι, σύμφωνα με τις περιφερειακές Αρχές. Η σορός ανασύρθηκαν από ένα ελικόπτερο διάσωσης, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης στην περιοχή της Γαλικίας, Χοσέ Μινιόνες.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης συνεχίστηκαν μετά από μια δήλωση εξαφάνισης που υπέβαλε ο γιος του θύματος δύο ημέρες μετά το ατύχημα. Οι αρχές είχαν προηγουμένως ολοκληρώσει την επιχείρηση μετά την ανάσυρση έξι σορών και τη διάσωση δύο επιζώντων.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονταν εντός του λεωφορείου παρέμενε ασαφής καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου λόγω των αποκλίσεων στις καταθέσεις του 63χρονου οδηγού, ο οποίος επέζησε από την πτώση με ελαφρά τραύματα και ανασύρθηκε από το ποτάμι από πυροσβέστες μαζί με τον άλλο επιζώντα, μια γυναίκα επιβάτη που παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ δήλωσε στο Twitter ότι ήταν “συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα”, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον τις οικογένειες των νεκρών και ευχήθηκε στους τραυματίες ταχεία ανάρρωση.

Πηγή: Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος