ΗΠΑ: Ένας 25χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονία τεσσάρων φοιτητών στο Άινταχο

Array

Ένας 25χρονος τέθηκε υπό κράτηση σήμερα (30/12) στην Πενσιλβάνια, κατηγορούμενος για τους φόνους τεσσάρων φοιτητών του Πανεπιστημίου του Άινταχο τον Νοέμβριο, μετέδωσε το NBC News, επικαλούμενο πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο ύποπτος, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, συνελήφθη στην περιοχή του Σκράντον.

Οι τοπικές και πολιτειακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου μαζί με στελέχη του πανεπιστημίου αναμένεται να δώσουν συνέντευξη Τύπου αργότερα για την υπόθεση αυτή.

Αστυνομικοί στην πόλη Μόσκοου του Άινταχο βρήκαν τα πτώματα τριών γυναικών και ενός άνδρα μέσα σε ένα σπίτι, στις 13 Νοεμβρίου. Ο δράστης είχε χτυπήσει τα θύματά του με μαχαίρι ή με κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Τα θύματα ήταν ο Ίθαν Τσάπιν, 20 ετών, από το Κόνγουεϊ της Ουάσινγκτον, η Μάντισον Μόγκεν, 21 ετών, από το Κερ ντ’ Αλέν του Άινταχο, η Ζάνα Κερνόντλ, 20 ετών, από το Αβοντέιλ της Αριζόνα και η Κάιλι ΓκονΚάλβες, 21 ετών, από το Ράθντραμ του Άινταχο.

Οι δολοφονίες συγκλόνισαν την πανεπιστημιούπολη. Η αστυνομία της Μόσκοου είπε ότι έλαβε περισσότερες από 13.000 τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ανθρώπους που ήθελαν να δώσουν πληροφορίες ή να βοηθήσουν στις έρευνες. Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τουλάχιστον 300 ανθρώπους.

Η αστυνομία αναζητούσε ένα λευκό αυτοκίνητο Hyundai Elantra του 2011-13 που πιστεύεται ότι βρισκόταν κοντά στο σπίτι των θυμάτων τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Νοεμβρίου.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος