Νεκροί τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου του Άινταχο – Για πιθανές ανθρωποκτονίες κάνει λόγο η αστυνομία

Array

Η αστυνομία ερευνά τους θανάτους τεσσάρων φοιτητών του Πανεπιστημίου του Άινταχο που βρέθηκαν νεκροί την Κυριακή σε σπίτι κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

Αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος της  πόλης της Μόσχας στο βόρειο Άινταχο ανακάλυψαν το τραγικό γεγονός όταν ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά για ένα αναίσθητο άτομο.

Η αστυνομία έκανε λόγο για πιθανές ανθρωποκτονίες, το οποίο, κάτι που μπορεί να σημαίνει τη δολοφονία ενός ατόμου από ένα άλλο, αν και ο όρος δεν υποδηλώνει απαραίτητα ότι ο θάνατος προέκυψε από πρόθεση ή διαπράχθηκε με εγκληματικό τρόπο.

Οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα πρόσθετες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της αιτίας θανάτου. Η αστυνομία δήλωσε ότι περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μόλις τα μέλη της οικογένειας ενημερωθούν για τους θανάτους.

“Με βαθιά θλίψη μοιράζομαι μαζί σας ότι το πανεπιστήμιο ειδοποιήθηκε σήμερα για τον θάνατο τεσσάρων φοιτητών του Πανεπιστημίου του Άινταχο που ζουν εκτός πανεπιστημιούπολης και πιστεύεται ότι είναι θύματα ανθρωποκτονίας”, ανέφερε ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Άινταχο Σκοτ Γκριν σε δήλωση που αναρτήθηκε στο Facebook το βράδυ της Κυριακής. “Από σεβασμό προς αυτούς τους συναδέλφους τα μαθήματα σε όλη την πολιτεία και στο διαδίκτυο ακυρώνονται τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου” τόνισε.

Πηγή: Associated Press

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος