ΗΠΑ: 88χρονος παππούς και 23χρονη εγγονή παίρνουν μαζί πτυχίο – Φωτογραφίες

Ο ένας δίπλα στον άλλον πόζαραν χαρούμενοι μια 23χρονη από το Τέξας και ο 88χρονος παππούς της, αποφοιτώντας μαζί από το κολέγιο.

Συγκεκριμένα, η Μέλανι Σαλαζάρ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Σαν Αντόνιο στις 11 Δεκεμβρίου με πτυχίο στις Τέχνες και την Επικοινωνία, ενώ την ίδια ημέρα, το δικό του πτυχίο από το το ίδιο πανεπιστήμιο έπαιρνε και ο παππούς της, ονόματι Ρενέ Νέιρα.

Ο περήφανος για τη διάκρισή του παππούς, ξεκίνησε το σχολείο τη δεκαετία του 1950, αλλά στη συνέχεια έκανε την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει τις σπουδές του. Τα επόμενα χρόνια παρακολουθούσε περιστασιακά τα μαθήματα, έως ότου αποφασίσει να επιστρέψει για να πάρει το πτυχίο του.

Οι δυο τους ξεκίνησαν τα μαθήματα την άνοιξη του 2016 στο Palo Alto College και στη συνέχεια μεταγράφηκαν στο UTSA. Η Σαλαζάρ σε δηλώσεις της έκανε γνωστό ότι δεν βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο αμφιθέατρο λόγω των διαφορετικών ειδικοτήτων τους, ωστόσο ανά διαστήματα μοιράζονταν το μεσημεριανό τους γεύμα, ενώ συναντιόντουσαν και στη βιβλιοθήκη για τις εργασίες.

«Του είπα μετά, “Τα κατάφερες, παππού! Το κολέγιο τελείωσε!”», ανέφερε.

Η ίδια έλαβε το Bachelor of Arts in Communications, ενώ ο 88χρονος πήρε ένα βαθμό αναγνώρισης στα Οικονομικά. Ο 88χρονος πλέον νοσηλεύεται με ανίατη ασθένεια.

Πηγή: CNN

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος