Η Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba) λέει ότι οι κόρες της μαθαίνουν αποτελεσματικές μεθόδους επικοινωνίας ενώ βρίσκονται σε θεραπεία για την ψυχική τους υγεία.
Η ηθοποιός μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό People για την ανατροφή των παιδιών της. «Βρίσκονται στην ηλικία που η θεραπεία τους είναι πιο ατομική, αλλά τους έχει δώσει, νομίζω, μια γλώσσα με την οποία μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου τις ανάγκες τους διαφορετικά», είπε η Άλμπα, για τις κόρες της Χέβεν και Όνορ, 12 και 15 χρόνων αντίστοιχα (η ηθοποιός έχει και έναν γιο τον Έις που είναι 5,5 χρόνων)
«Είναι τόσο ωραίο να μπορείς να τους δώσεις τα εργαλεία για να μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να μπορούν να εκφράσουν πραγματικά τις ανάγκες τους», πρόσθεσε.
Όσο για τις προσωπικότητές τους είπε ότι «θα έλεγα ότι είναι όλα τους εντελώς διαφορετικά. Βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της ζωής και χρειάζονται κάτι διαφορετικό από εμένα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος