Η ρωσική αεράμυνα κατάφερε να αναχαιτίσει σειρά επιθέσεων με drones που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Σεργκέι Σομπιάνιν.
Σε ανάρτηση στο Telegram, ο Σομπιάνιν δεν ανέφερε θύματα ή ζημιές, αλλά γνωστοποίησε ότι 13 drones καταρρίφθηκαν ή εξουδετερώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ειδικοί εξετάζουν τα θραύσματα στους χώρους προσγείωσής τους.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του, άλλα 10 drones είχαν αναχαιτιστεί ή καταστραφεί τις 11 προηγούμενες ώρες.
Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι καταρρίφθηκαν συνολικά 87 ουκρανικά drones σε διάφορες περιοχές της κεντρικής, δυτικής και νότιας Ρωσίας μέσα σε διάστημα περίπου πέντε ωρών. Από αυτά, 48 καταρρίφθηκαν στην περιοχή Μπριάνσκ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.
Πηγή: Reuters
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος