Η Κάμαλα Χάρις ταξίδεψε αιφνιδιαστικά στη Νέα Υόρκη κι έκανε εμφάνιση έκπληξη σε κωμικό σόου

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές Κάμαλα Χάρις ταξίδεψε αιφνιδιαστικά στη Νέα Υόρκη και όχι στο Ντιτρόιτ, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, εκπλήσσοντας τους πάντες, καθώς άφησε για λίγο στην άκρη τη «μάχη» των πολιτειών και τις προεκλογικές συγκεντρώσεις και εμφανίστηκε στην τηλεοπτική κωμική εκπομπή «Saturday Night Live», μόλις τρεις μέρες πριν τις εκλογές.

Η Κάμαλα Χάρις εμφανίστηκε μαζί με τη Μάγια Ρούντολφ, την ηθοποιό που την υποδύεται στο κωμικό σόου και μίλησε στον «εαυτό» της μέσω καθρέφτη, διακωμοδόντας τον αντίπαλό της, Ντόναλντ Τραμπ και την πρόσφατη φωτογράφιση του σε ένα απορριμματοφόρο, όπου παραλίγο να πέσει καθώς προσπαθούσε να μπει σε αυτό.

Έτσι υπενθύμισε στην έτερη Κάμαλα ότι «μπορεί να κάνει κάτι» που δεν κάνει ο αντίπαλός της, ν’ ανοίγει πόρτες».

Η αντιπρόεδρος χασκογέλασε καθώς η Ρούντολφ αναπαρέστησε το χαρακτηριστικό της γέλιο, το οποίο οι Ρεπουμπλικάνοι αποκαλούν «κακάρισμα».

Στη συνέχεια αφού έκαναν αστεία με την κατάληξη του ονόματός της «αλα». Συγκεκριμένα η Ρούντολφ πρόσφερε το χέρι της στην πραγματική Χάρις και είπε: «Τώρα Κάμαλα, πάρε την παλάμη μου. Ο αμερικανικός λαός θέλει να σταματήσει το χάος».

Τόσο η Κάμαλα Χάρις όσο και η Μάγια Ρούντολφ ως Κάμαλα αναφώνησαν «Keep Calm-ala and carry on-ala».

Ήταν η πρώτη φορά που η Χάρις συμμετείχε στην εκπομπή, στην οποία έχουν εμφανιστεί και άλλοι υποψήφιοι πρόεδροι κατά τη διάρκεια των 50 ετών της ύπαρξής του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης του προεδρικής υποψηφιότητας το 2015, όπου διακωμώδησε την τάση του να υπερβάλλει και να αποφεύγει τις πολιτικές λεπτομέρειες. Εμφανίστηκε επίσης το 2004, πολύ πριν μπει στην πολιτική. Ένας σύμβουλος του Τραμπ δήλωσε ότι δεν γνώριζε αν είχε προσκληθεί να εμφανιστεί φέτος.

Με πληροφορίες από AP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος