Heritage Foundation: Συζήτηση για το μέλλον των αμερικανο-ουγγρικών σχέσεων στην Ουάσινγκτον με προσκεκλημένο τον Όρμπαν

Tο πιο διάσημο αμερικανικό συντηρητικό ερευνητικό ίδρυμα, το Heritage Foundation, διοργάνωσε συζήτηση για το μέλλον των αμερικανο-ουγγρικών σχέσεων την Πέμπτη στην Ουάσινγκτον και αυτή τη φορά προσκεκλημένος ήταν ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όρμπαν, όπως ενημέρωσε, μέσω δελτίου τύπου MTI ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Μπερταλάν Χαβάσι.

Μετάφραση – Επιμέλεια: Μιχαέλα Λαμπρινίδου

Ο πρόεδρος του ιδρύματος, Κέβιν Ρόμπερτ, μίλησε με τον Βίκτορ Όρμπαν, ενώ ανάμεσα στο κοινό  ήταν παρόντες οι σημαντικότεροι πολιτικοί, αναλυτές και δημόσια πρόσωπα της αμερικανικής δεξιάς. Το πρόγραμμα συντονίστηκε από τον Vivek Romaswamy, Αμερικανό συντηρητικό πολιτικό, σχολιαστή και πρώην υποψήφιο για την προεδρία των Ρεπουμπλικάνων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τονίστηκε ότι ο κόσμος χρειάζεται ένα κίνημα που παλεύει για δικαιοσύνη, παράδοση, οικογένεια και ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτηση, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ο Viktor Orbán ρωτήθηκε για τις επιτυχίες και τις προκλήσεις της ουγγρικής συντηρητικής οικογενειακής και οικονομικής πολιτικής, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τις σχέσεις ΗΠΑ-Ουγγαρίας, τον Πρόεδρο Τραμπ και την προσωπική πολιτική του θρησκεία.

Μετά το πρόγραμμα, ο Ούγγρος Πρωθυπουργός είχε συνάντηση στην Ουγγρική Πρεσβεία στην Ουάσινγκτον με τον Steve Bannon, Αμερικανό εκπρόσωπο των μέσων ενημέρωσης, πολιτικό στρατηγό και σύμβουλο του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος