H.B: Αποκάλυψη για δεύτερο πάρτι στα γενέθλια του Μπ.Τζόνσον εξοργίζει βουλευτές των Συντηρητικών

Λονδίνο, Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

Ένα δεύτερο πάρτι στη Ντάουνιγκ 10 την ίδια ημέρα των γενεθλίων  του Μπορις Τζονσον που αποκάλυψε η Sunday Times έχει ξεσηκώσει τους Τόρις με 27 βουλευτές να έχουν ήδη υποβάλει επιστολή δυσπιστίας στην Επιτροπή του 1922

Ένας πρώην υπουργός του υπουργικού συμβουλίου , ο Τζέρεμι Ράιτ, ζήτησε να παραιτηθεί ο Μπόρις Τζόνσον λόγω του σκανδάλου του partygate και δήλωσε ότι φοβάται πως η παραβίαση των κανόνων του Covid στην Ντάουνινγκ Στριτ έχει  προκαλέσει «πραγματική και διαρκή «ζημιά» στη φήμη όχι μόνο αυτής της κυβέρνησης αλλά στους θεσμούς και την εξουσία της κυβέρνησης.

Οι Sunday Times ανέφεραν ότι υπάρχουν στοιχεία ότι η Κάρι Τζόνσον οργάνωσε μια δεύτερη συγκέντρωση για τα 56α γενέθλια του πρωθυπουργού στο διαμέρισμά τους, στις 19 Ιουνίου 2020 στην οποία παρευρέθηκαν τουλάχιστον δύο άνδρες φίλοι στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην οδό Νο 11 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Αυτή η δεύτερη συγκέντρωση για τα γενέθλια του κ. Τζόνσον επισημάνθηκε στους ερευνητές που συνεργάζονταν με τη Σου Γκρέι, καθώς και στη Μητροπολιτική Αστυνομία όμως μόλις τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η κυρία Τζόνσον μετά την συγκεκριμένη αποκάλυψη αναμένεται να κληθεί να καταθέσει στους βουλευτές σχετικά με αυτή τη νέα συγκέντρωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος