Φρέντι Μπελέρης: Παραμένει προφυλακισμένος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χειμάρρας

Ο προφυλακισμένος Φρέντι Μπελέρης αναδείχθηκε νικητής στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Χειμάρρας. Ομογενείς μας και άλλοι υποστηρικτές του Έλληνα υποψηφίου δημάρχου, πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στην Αλβανία, λέγοντας ότι ο ευρωπαϊκός της δρόμος περνάει μέσα από το σεβασμό των δικαιωμάτων της μειονότητας. Την πρώτη δήλωση μέσα από τη φυλακή έκανε και ο ίδιος ο Φρέντι Μπελέρης.

Τόνισε πως πρόκειται για νίκη της Δημοκρατίας και της Χειμάρρας. «Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Πανηγυρισμοί έξω από το εκλογικό κέντρο για την εκλογή του

Πανηγυρικό το κλίμα έξω από το εκλογικό κέντρο του νικητή πλέον των δημοτικών εκλογών για το δήμο της Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη. Συγκινημένοι οι συγκεντρωμένοι μιλούν για μια μεγάλη νίκη αν και ο Μπελέρη βρίσκεται προφυλακισμένος στα Τίρανα.

Φρέντι Μπελέρης: Παραμένει προφυλακισμένος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χειμάρρας
Φρέντι Μπελέρης: Παραμένει προφυλακισμένος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χειμάρρας
Φρέντι Μπελέρης: Παραμένει προφυλακισμένος ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χειμάρρας

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο επικεφαλής του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και βουλευτής Χειμάρρας, οκ. Βαγγέλης Ντούλες, ανέφερε δύο πτυχές της εκλογικής διαδικασίας: Η πρώτη είναι ο θρίαμβος για την Χειμάρρα, όπως είπε χαρακτηριστικά, και η δεύτερη να αποφυλακιστεί ο Μπελέρης.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε ένα θρίλερ στην καταμέτρηση των ψήφων, καθώς νικητής αναδείχτηκε ο Μπελέρης με 30 ψήφους διαφορά από τον Γκόρο. Μέχρι και την τελευταία κάλπη η μάχη ήταν ψήφο με ψήφο, με αποτέλεσμα από το βράδυ της Κυριακής (14/5) που έκλεισαν οι κάλπες να έχει εκτυλιχθεί ένα πραγματικό θρίλερ.

Αποστολή – Χειμάρρα: Έλενα Αποστολίδου | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος