Συνεχίζονται οι πανηγυρισμοί στην Ιταλία για την κατάκτηση του Euro

ανταπόκριση από την Ιταλία: Κριστιάν Μαυρής

Η Ιταλία ξύπνησε χαρούμενη και άφωνη λόγω των ολονύχτιων εορτασμών. Μια νίκη που μπορώ να πω πως οι Ιταλοί αισθάνθηκαν ως απελευθέρωση, εφόσον το κλίμα χαράς ήταν παρόμοιο με αυτό της νίκης του παγκοσμίου κυπέλλου το 2006, με μπόλικη δόση εκτόνωσης από την πανδημία.

Πράγματι, λίγο μετά την νίκη των Azzurri του Mancini, ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους και στις πλατείες των πόλεων, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του κυπέλλου.

Συνεχίζονται οι πανηγυρισμοί στην Ιταλία για την κατάκτηση του EuroΗ αποστολή επέστρεψε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 6πμ στη Ρώμη, όπου την υποδέχτηκαν πλήθος δημοσιογράφων και κόσμου στο αεροδρόμιο.

Αναμένεται σήμερα η υποδοχή της ομάδας στο Κυρηνάλιο Μέγαρο από τον ΠτΔ κ. Mattarella και στη συνέχεια από τον Πρωθυπουργό Mario Draghi.

Συνεχίζονται οι πανηγυρισμοί στην Ιταλία για την κατάκτηση του EuroΝα κλείσω λέγοντας πως από χθες το βράδυ – και όπως ήταν αναμενόμενο – γίνεται σάλος στα social media με κυρίως χιουμοριστικά σχόλια, με ίσως το κορυφαίο η αλλαγή του Αγγλικού μοτίβου “it’s coming home” σε “it’s coming Rome”, κάτι που έγινε και πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα La Repubblica και που τελικά επαληθεύτηκε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος