Εσθονία: Ο υπουργός Εξωτερικών παραλίγο να καεί ζωντανός – Πήρε φωτιά το θωρακισμένο αυτοκίνητό του στην Ουκρανία

Μέλη της συνοδείας τους κατάφεραν με δυσκολία να ανοίξουν τις πόρτες από την εξωτερική πλευρά, αφού δεν άνοιγαν από μέσα, ενώ και το πορτ-μπαγκάζ ήταν μπλοκαρισμένο

O υπουργός Εξωτερικών της Εσθονίας, Ούρμας Ρεϊνσάλου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ουκρανία παραλίγο να καεί ζωντανός αφού, όπως αποκάλυψε σήμερα (23.03.2023), εκδηλώθηκε φωτιά στο θωρακισμένο αυτοκίνητό του σε δρόμο του Κιέβου.

«Βρισκόμουν στο πίσω κάθισμα μαζί με τον (Εσθονό πρέσβη), Κάιμο Κουσκ. Κάποια στιγμή ο Κάιμο είπε ότι αντιλήφθηκε μια οσμή και διαπιστώσαμε ότι στο πίσω μέρος είχε ξεσπάσει φωτιά», είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Εσθονίας, Ρεϊνσάλου στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ταλίν.

Μέλη της συνοδείας τους κατάφεραν με δυσκολία να ανοίξουν τις πόρτες από την εξωτερική πλευρά, αφού δεν άνοιγαν από μέσα, ενώ και το πορτ-μπαγκάζ ήταν μπλοκαρισμένο. «Ευτυχώς, οι πίσω πόρτες άνοιξαν τελικά, γιατί το εσωτερικό του αυτοκίνητου θα είχε μετατραπεί σε θάλαμο αερίων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», είπε ο Εσθονός υπουργός.

Από το περιστατικό κανείς δεν τραυματίστηκε σε αυτό το ασυνήθιστο περιστατικό, το απόγευμα της Τρίτης, στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Εσθονίας δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με την πιθανολογούμενη αιτία της πυρκαγιάς, η οποία κατέστρεψε το όχημα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος