Η Χαμάς εκτόξευσε ρουκέτες από τη Γάζα, πυροδοτώντας σειρήνες αεροπορικής επιδρομής στο Τελ Αβίβ, σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press.
Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς επιτέθηκε τη Δευτέρα το Τελ Αβίβ του Ισραήλ με πυραύλους, ανέφερε η οργάνωση, με τον ισραηλινό στρατό να λέει ότι ήχησαν σειρήνες στο κεντρικό Ισραήλ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά από την πρόσκρουση ρουκέτας της Χαμάς στο κεντρικό Ισραήλ, σύμφωνα με τους Times o f Israel.
Η υπηρεσία ασθενοφόρων Magen David Adom αναφέρει ότι οι δύο γυναίκες ηλικίας 30 ετών χτυπήθηκαν από θραύσματα αλλά είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Μεταφέρονται στο νοσοκομείο Asaf Harofeh.
🚨Sirens sounding in Tel Aviv and central Israel exactly a year after the October 7 massacre🚨 pic.twitter.com/FuvmoKBRVm
— Israel Defense Forces (@IDF) October 7, 2024
Οι IDF ανέφεραν ότι κατά την επίθεση εκτοξεύθηκαν πέντε ρουκέτες από την πόλη Χαν Γιουνίς της νότιας Γάζας.
Πηγές: Associated Press, Times of Israel
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος