Ενοχλημένη η βασίλισσα Ελισάβετ με τους ηγέτες για την κλιματική αλλαγή (video)

Την ενόχλησή της για τους ηγέτες που «μιλούν αλλά δεν πράττουν» σχετικά με την κλιματική αλλαγή ακούστηκε να εκφράζει η βασίλισσα Ελισάβετ – από μικρόφωνο που δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν ανοικτό. Η 95χρονη βασίλισσα αναμένεται να συμμετάσχει στη διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στη Γλασκώβη.

Τα πιο εύστοχα σχόλια η βασίλισσα Ελισάβετ τα κάνει νομίζοντας ότι τα μικρόφωνα είναι κλειστά… όπως συνέβη όταν άσκησε κριτική στους ξένους ηγέτες για αδράνεια στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής…

Η 95χρονη Βασίλισσα, με το καινούριο της μπαστούνι, τους επέκρινε ακόμα και για την καθυστέρηση να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην προσεχή Σύνοδο για το Κλίμα στη Γλασκώβης.

Μόλις χθες ο εγγονός της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, τα είχε βάλει με τους πλούσιους που ξοδεύουν χρήματα για τουριστικά ταξίδια στο διάστημα.

Ο Μπόρις Τζόνσον, πάντως, έσπευσε να δεσμευτεί αυτή τη φορά ενώπιον μαθητών για ένα πιο πράσινο μέλλον. Ενώ, για την ώρα, θετικά στην πρόσκληση για τη διεθνή Σύνοδο έχουν απαντήσει οι Μπάιντεν, Τριντό, Μόρισον και Πάπας.

Πηγή: ΕΡΤ / Επιμέλεια: Κάλλη Λέκκα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος