Έλον Μασκ: Πατέρας διδύμων με συνάδελφό του, λίγο πριν γεννηθεί το παιδί του με τη Grimes

Array

Πατέρας δύο παιδιών το 2021, με τη Σιβόν Ζίλις, κορυφαίο στέλεχος στην εταιρεία του Neuralink που ασχολείται με την τεχνητή νοημοσύνη, έγινε ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ.

Αυτό έγινε γνωστό και αποδεικνύεται με δικαστικά έγγραφα που δημοσιοποίησε το Insider. Έτσι, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη αριθμεί πλέον εννέα παιδιά.

Ειδικότερα, ο ίδιος απέκτησε πέντε παιδιά με την πρώτη του γυναίκα, Ζουστίν Μασκ, δύο με την τραγουδίστρια Grimes και πλέον, με την εξέλιξη αυτή, έχει και δίδυμα με την συνεργάτρια του, Ζίλις.

Όπως αναφέρουν ακόμη τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, η Ζίλις, ζήτησε τα δύο παιδιά να έχουν το επίθετο του πατέρα τους ενώ το δικό της να παραμείνει ως μεσαίο όνομα.

Το αίτημα κατατέθηκε στο Όστιν του Τέξας των ΗΠΑ, όπου τα δύο μωρά γεννήθηκαν και εγκρίθηκε από τον δικαστή.

Η Ζίλις έγινε γνωστό ότι γέννησε τον Νοέμβριο του 2021, λίγες μόλις εβδομάδες πριν η Κλερ Μπουσέ (Grimes) φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Έλον Μασκ.

Ποια είναι η Σιβόν Ζίλις

Η 36χρονη Σιβόν Ζίλις γεννήθηκε στον Καναδά και σπούδασε οικονομικά και φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, προτού εργαστεί στην IBM και αργότερα στην Bloomberg Beta.

Θεωρείται κορυφαίο στέλεχος στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης ενώ έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Forbes, 30 Under 30 αλλά και στη λίστα του LinkedIn, 35 Under 35 – αμφότερες κατατάσσουν τους κορυφαίους ανά κλάδο.

Σύμφωνα με το προφίλ της στην πλατφόρμα διασύνδεσης επαγγελματιών LinkedIn η Ζίλις, άρχισε να εργάζεται στην εταιρεία του Μασκ τον Μάιο του 2017 και πλέον είναι διευθύντρια στο τμήμα Ειδικών Έργων.

Σημειώνεται ότι το 2020, η Ζίλις πόσταρε ένα tweet υπερασπιζομενη την απόφαση του Έλον Μασκ να μεταφέρει την Tesla εκτός Καλιφόρνια, εξαιτίας περιορισμών για την Covid-19.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση μιας Αμερικανίδας πολιτικού, της Λορένα Γκονάλες Φλέτσερ, η οποία σε ανάρτησή της χυδαιλογούσε κατά του Μασκ.

«Αυτό με θλίβει. Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον που να αγωνίζεται πιο σκληρά για το μέλλον της ανθρωπότητας με προσωπικές θυσίες, και να το κάνει μάλιστα ακούραστα για δεκαετίες. Όλοι έχουν το δικαίωμα της γνώμης τους αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να σέβομαι και να θαυμάζω πιο πολύ» είχε γράψει τότε για τον μελλοντικό πατέρα των παιδιών της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος