Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, πλοίαρχος Ζεκί Άκτουρκ, κατά την ενημέρωση των αμυντικών συντακτών, δήλωσε ότι η Τουρκία συνεχίζει τις αμοιβαίες προσπάθειές για τη διατήρηση και ανάπτυξη της θετικής ατμόσφαιρας με την Ελλάδα.
Αναλυτικά η δήλωση του Τούρκου εκπροσώπου έχει ως εξής:
«Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να προστατεύουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο χωρίς συμβιβασμούς.
»Συνεχίζουμε τις αμοιβαίες προσπάθειές μας για τη διατήρηση και ανάπτυξη της θετικής ατμόσφαιρας που αναπτύχθηκε πρόσφατα με τη γειτονική μας Ελλάδα.»Ελπίζουμε ότι οι δίαυλοι διαλόγου θα παραμείνουν ανοικτοί, η θετική ατζέντα στις διμερείς μας σχέσεις θα συνεχιστεί και το Αιγαίο θα γίνει θάλασσα φιλίας».
Ανταπόκριση: Γιάννης Μανδαλίδης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος