Χεζμπολάχ: Έχουμε τη δυνατότητα για πυραύλους ακριβείας και drones

Ο Γενικός Γραμματέας της λιβανέζικης «Χεζμπολάχ», Χασάν Νασράλα, ανακοίνωσε ότι «έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τους χιλιάδες πυραύλους που έχουμε σε πυραύλους ακριβείας και ξεκινήσαμε εδώ και πολύ καιρό να κατασκευάζουμε drones». Ο Νασράλα απευθύνθηκε στον «ισραηλινό εχθρό», λέγοντας: «Έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τους πυραύλους μας σε πυραύλους ακριβείας και το ξεκινήσαμε. Σας περιμένουμε και με τη βοήθεια του Θεού, μπορεί να είμαστε μπροστά σε μια νικηφόρα επιχείρηση». 

 ‘Οπως είπε, «εδώ και για πολύ καιρό ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε drones και όσοι θέλουν να τα αγοράσουν είναι ευπρόσδεκτοι», τονίζοντας ότι «η νεολαία μας έχει την ικανότητα να συμβαδίζει με κάθε εξέλιξη και είμαστε έτοιμοι για κάθε νέα εξέλιξη στη στρατιωτική βιομηχανία».

Ο Νασράλα επεσήμανε ότι «η αντίσταση αποφάσισε να ενεργοποιήσει την αεράμυνα που έχουμε  εδώ και χρόνια για να αντιμετωπίζουμε τους  κινδύνους  των ισραηλινών drones», σημειώνοντας ότι «ο εχθρός μας, το Ισραήλ, προσλαμβάνει σκόπιμα πράκτορες στον Λίβανο για να αντισταθμίσει την απουσία των δικών τους drones στον εναέριο χώρο της χώρας μας».

Ακόμη ο Νασράλα δήλωσε  ότι «το Ισραήλ, που δεν μπορεί να καταλάβει τον Λίβανο, δεν μπορεί να ιδρύσει κράτος από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη… Το μεγάλο Ισραήλ έπεσε το 1985, το 2000 και το 2006 και ο δρόμος της σιωνιστικής του οντότητας έχει μια φθίνουσα πορεία», προσθέτοντας: «Υπάρχει μείωση της επιθυμίας των Ισραηλινών να πολεμήσουν και της εμπιστοσύνης τους στον στρατό. Ενθαρρύνουμε τους Ισραηλινούς να φύγουν από την Παλαιστίνη και είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε το κόστος των εισιτηρίων τους».

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελιάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος