Παραιτήθηκε η “ένθερμη του σκληρού Brexit” Νταϊάν Τζέιμς

Μόλις 18 ημέρες αφότου διαδέχτηκε τον Νάιτζελ Φάρατζ, στην ηγεσία του εθνικιστικού κόμματος της Βρετανίας, η υπέρμαχος του Brexit Νταϊάν Τζέιμς, παραιτήθηκε επικαλούμενη “προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους”.

“Δεν θα επισημοποιήσω την πρόσφατη υποψηφιότητά μου να γίνω η πρώτη γυναίκα αρχηγός του κόμματος”, δήλωσε η 56χρονη η οποία είναι και μέλος του Ευρωκοινοβουλίου. “Έχει καταστεί εμφανές πλέον ότι δεν έχω επαρκή εξουσία, ούτε την πλήρη υποστήριξη των συναδέλφων μου στο Ευρωκοινοβούλιο και των στελεχών του κόμματος για να υλοποιήσω τις αλλαγές που πιστεύω ότι είναι αναγκαίες και πάνω στις οποίες βάσισα την υποψηφιότητά μου”, τόνισε.

Η Τζέιμς διαδέχθηκε τον Νάιτζελ Φάρατζ στην ηγεσία του Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) τον Σεπτέμβριο, καλώντας τη νέα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι “να μην διαπραγματευτεί το Brexit με ήπιους όρους”.

ΠΗΓΗ:SKY NEWS

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ