Αυστραλία: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε αγρόκτημα

Array

Μαζικοί πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε απόμακρη αγροτική ιδιοκτησία της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους και ακόμα ένας να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε «σε αυτό το στάδιο δεν γνωρίζουμε ποιος είναι υπεύθυνος» για τις πολλαπλές δολοφονίες, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση. Η αστυνομία αναζητά τον ένοπλο, ενώ το περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνδέεται με ιδιοκτησιακή διαμάχη.

«Ψάχνουμε στην περιοχή και κάνουμε τις έρευνές μας για το ποιες ήταν οι συνθήκες υπό τις οποίες προέκυψαν οι πυροβολισμοί», είπε στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής επιθεωρητής Τομ Άρμιτ. «Βρισκόμαστε ακόμα στα πολύ πρώιμα στάδια αυτής της έρευνας. Δεν ξέρουμε ποιος είναι υπεύθυνος» πρόσθεσε.

Ένας άνδρας γύρω στα 30 επέζησε από τον πυροβολισμό και τράπηκε σε φυγή. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στο στομάχι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Bogie, περίπου 40 χιλιόμετρα δυτικά του Bowen στην περιοχή Whitsundays του βόρειου Κουίνσλαντ. Το Bogie είναι μια πόλη ορυχείων με πληθυσμό λίγο περισσότερο από 200 άτομα.

Ανταπόκριση: Έμμα Παπαεμμανουήλ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος