Αυστραλία: Ενδεχόμενο συσχετισμού απαγωγής με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Μια ενδεχόμενη απαγωγή, που έγινε υπό το φως της ημέρας σε κατοικημένη περιοχή στο Δυτικό Σίδνεϊ, σχετίζεται με υπόθεση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού για Covid-19, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Υλικό από κάμερες ασφαλείας που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία αποτυπώνει τις βίαιες στιγμές της απαγωγής ενός άντρα ο οποίος βρέθηκε εγκαταλειμμένος ώρες αργότερα με τραύματα από μαχαίρι.

Ο επικεφαλής της έρευνας, ντετέκτιβ Άντριου Κουτσούφης δήλωσε πως ήταν στοχευμένη επίθεση και μάλλον συνδέεται με την επιχείρηση διακίνησης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού καθώς υπήρξε ζήτημα σχετιζόμενης χρηματικής συναλλαγής.

Ο 24χρονος άντρας έπεσε θύμα επίθεσης από πέντε άντρες στις τέσσερις το απόγευμα της 19ης Σεπτεμβρίου και μετά από έντονους διαπληκτισμούς επιβίβασαν με τη βία τον νεαρό άντρα σε ένα λευκό βαν και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα της απαγωγής βρέθηκε ώρες μετά σε ερημικό σημείο από τυχαίο περαστικό.

Η αστυνομία δημοσιοποίησε σήμερα το βίντεο της απαγωγής και τα στοιχεία του οχήματος με το οποίο διεπράχθη η απαγωγή και η διαφυγή με την ελπίδα κάποιος να γνωρίζει κάτι και να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Ανταπόκριση: Αλέκος Μάρκελλος, Αυστραλία

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος