Από ισραηλινά πυρά  τραυματίστηκαν 4 στρατιώτες του Ισραήλ στη Δ. Γαλιλαία

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε, χτες το απόγευμα της Κυριακής, ότι 4 από τους στρατιώτες του τραυματίστηκαν από πυρά συναδέλφων τους στην περιοχή της Δυτικής Γαλιλαίας (βόρεια), κοντά στα σύνορα του Λιβάνου.

Η επίσημη ισραηλινή ραδιοτηλεοπτική αρχή δήλωσε, επικαλούμενη τον εκπρόσωπο του στρατού, ότι «οι ισραηλινές δυνάμεις επιχείρησαν νωρίτερα την Κυριακή κοντά στον οικισμό Moshav της Shatula στη Δυτική Γαλιλαία, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο».

Πρόσθεσε ότι η δύναμη «εντόπισε ένα άγνωστο όχημα που έφτασε γρήγορα και προσπάθησε να περάσει το στρατιωτικό σημείο ελέγχου εκεί. η δύναμη άνοιξε πυρ εναντίον του οχήματος και αργότερα αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για στρατιωτικό όχημα. Ως αποτέλεσμα του πυροβολισμού, τραυματίστηκαν τέσσερις στρατιώτες του ισραηλινού στρατού, ένας από τους οποίους τραυματίστηκε σοβαρά και ο οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν ελαφρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη».

Το πρωί της Κυριακής, ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε, μέσω drone, μια σκηνή που είχε στήσει η Χεζμπολάχ στην κατεχόμενη περιοχή Shebaa Farms στο νότιο Λίβανο, ως απάντηση στην εκτόξευση ρουκετών από τον Λίβανο σε ισραηλινές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος