Η κόρη και η σύζυγός του Αντόνιο Παντσέρι, Σίλβια Παντσέρι και Μαρία Ντολόρες Κολεόνι, πρόκειται σύντομα να αφεθούν ελεύθερες, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa. Οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε κάτ’ οίκον περιορισμό στην Ιταλία, μετά την σύλληψή τους, στις 9 Δεκεμβρίου.
Η άρση του μέτρου αυτού και η απελευθέρωσή τους θεωρείται συνέπεια της απόφασης των βελγικών εισαγγελικών αρχών να αποσύρουν το αίτημα έκδοσης της Παντσέρι και της Κολεόνι στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης αυτό σημαίνει ότι ο Αντόνιο Παντσέρι αποκάλυψε, στις ανακρίσεις του, επαρκή στοιχεία και ότι ο ρόλος των δύο γυναικών στην όλη υπόθεση του QatarGate, έπαψε να θεωρείται κύριας σημασίας. Δεν αποκλείεται, πάντως, να ανακριθούν από τους Βέλγους δικαστικούς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος