Το νέο σπίτι του Τζεφ Μπέζος στοιχίζει 23 εκατομμύρια δολάρια

Είκοσι τρία εκατομμύρια δολάρια πλήρωσε, για το σπίτι του στην Ουάσινγκτον, ο πρόεδρος και ιδρυτής της φημισμένης ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου, Amazon, Τζεφ Μπέζος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, ιδιοκτήτης της οποίας είναι  ο Τζ. Μπέζος,   πρόκειται για το άλλοτε Μουσείου Υφαντουργίας της Ουάσινγκτον, ένα κτίριο 2.500 τετραγωνικών μέτρων με κήπο 650 τ.μ.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με περιουσία που εκτιμάται σε 70 δισεκατομμύρια δολάρια. Το κτίριο αυτό που αγόρασε, θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη κατοικία στην αμερικανική πρωτεύουσα. Τα μεσιτικά γραφεία που είχαν αναλάβει την πώλησή του ανέφεραν ότι, τα κτίρια, από τα οποία απαρτίζεται η ιδιοκτησία, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και ως εγκαταστάσεις μιας πρεσβείας ή ενός σχολείου.

Σύμφωνα με την Washington Post, ο αμερικανός επιχειρηματίας φέρεται να έχει πρόθεση να διατηρήσει την κύρια κατοικία του στο Σιάτλ, όπου εδρεύει το Amazon, αλλά να χρησιμοποιεί τη νέα κατοικία ως ένα δεύτερο σπίτι όταν επισκέπτεται την Ουάσινγκτον με τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά τους. Το ακίνητο βρίσκεται στη γειτονιά Kalorama με τις αποικιακές κατοικίες.

Στους γείτονες του Μπέζος θα συγκαταλέγεται σύντομα η οικογένεια Ομπάμα και η κόρη του εν αναμονή προέδρου Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ